Astalavistabeybi sen bunları yazdıktan sonra da şimdi biri çıkıp ben kocamı aldattım diyecek mi sanıyorsun? Linçlemeyeceğiz diyip linçin tillahını yapmışsın 🙂 ayrıca eklemek isterim bence kadın aldatırsa seks için aldatmaz ya kocasına duyduğu öfkeden ya da başka erkeğe duyduğa aşktan dolayı aldatır.

lkmelms toksik ilişkinden kurtulman için başka türlü şansın yokmuş gibi Allah yüzüne gülmüş bence 🙂

ZRaporu ben de öyle düşünüyorum o yüzden iyi ki diyorum yaptığım yanlışa 🙈

lkmelms benim de toksik bi ilişkim vardı eşimden önce maalesef şiddet falan yoktu ama ben onun gibi sevemiyordum onu ben bırakıyordum o beni bırakmıyordu ağlıyordu kapımda. Bir türlü ayrılmayı beceremedim en sonunda karşıma eşim çıktı aynen seninkine benzer bir hikayeyle çıktı gitti hayatımdan çok şükür 🙏🏼

ZRaporu çok sevindim valla senin adına, gerçekten her şeyin bi zamanı var ve bazı rastlantılar çok değerli eğer iyi kullanabilirsek. Şanslıymışız ikimiz de, şiddet olmamasına çok sevindim benim kaç kere boğazımı sıktı ölümden döndüm ne aptalmışım şimdi olsa eşim elini kaldırsa ortalığı yıkarım…

Astalavistabeybi kız kocamla zor ilgileniyorum başka erkeği çekemem ama şu var evli erkeklerin birlikte oldukları evli kadınlar oluyo dayım bekar ama evli bayanlar ile ilişki yaşadığını öğrendiğimden beri kadınlara ve erkekler güvenin 0 insan çoçuğunu düşünmeli bence yapacağı zaman.valla çok önce konuştuğum birisi evli çıktı hayatımın şokunu yaşadım resmen ve belli etmemişti odur budur iki kere düşünürüm herşeyi ve kuşkuluyumdur

Astalavistabeybi Ya kızlar ben bisey anlaticam, benim evli değilken bir sevgilim vardi ama onla annem izin vermedigi icin evlenemedik kaldı öyle ve hic gorusmemistik askerde oldugu icin sadece telefondandi neyse ayrildik bitti ,beni halamin oğluyla konusturdular bi konusun belki evlenmeye karar verirsiniz bizi mutlu edersiniz dedi aileler, konusuyoruz ama ben hic mutlu değilim sonra o eski sevgilim aklıma düştü onla iletisime gectim unutamiyodum onu askerdeb gelmis deli gibi sevdigim cocuk askerden gelmis ben halamin ogluna söylemeden onla gittim görüştüm ama cok aşıktım sonra ortaya çıktı tabi halamin oğluna yol verdim onla konuştuğumu duyan sevgilimde bana yol verdi 🤣olmadi islerimiz, sonra daha cok sevdiğim aşık oldugum esimle evlendik bir iki yil sonra♥️ böyle aldatmaksa böyle oldu yani.. he Allah korusun hepimizi sakinsin seytana firsat vermesin dikkat etmek lazim nefse seytana simdi esime yuvama cok bagliyim♥️ Bitanede çocuğumuz var

lkmelms gençlik işte benim yaşadığım da duygusal sömürüydü o da şiddetin başka türlüsü zaten. Sevmiyorum seni diyen bir insanı zorla yanında tutamazsın yani şimdiki aklım olsa saniye durmazdım yanında benim mutluluğum daha önemli diye. Ahh ahh gençlikte insanlar bir şekilde daha çok hataya açık oluyor.

ZRaporu Hayır sadece neden böyle bir şeye gerek duyduklarını merak ediyorum sorgulamak suç değil 😀 Belli olmaz benim bir tanıdığım sex hayatları kötü olduğu icin boşandı

ZRaporu kesinlikle öyle, kendi değerini anlamıyor insan. Psikolojik olsun fiziksel olsun şiddetin her türlüsü berbat. Ama işte hatalar zaten insanı olgunlaştırıyor o yüzden pek de pişmanlık duymamak gerek geçmişten😇😇

Astalavistabeybi sadece seksle evlilik yürümediği gibi sekssiz de yürümüyor. Boşanmak zaten böyle durumlarda en iyi çözüm. Aldatmak korkakların işi. Kadınların aldatması erkeklere göre apayrı ama. Erkek ikisini idare etmek ister ne yardan ne serden vazgeçer kadın ise seçim yapar. Mesela ünlülerden örnek vereyim: İbrahim Kutluay-Edwina Sponza ilişkisi. Edwina hanım i.k ile aşk yaşamaya başlayınca eşinden boşandı ama İbrahim Kutluay daha boşanalı bir kaç sene oluyor.