ZRaporu Hayır sadece neden böyle bir şeye gerek duyduklarını merak ediyorum sorgulamak suç değil 😀 Belli olmaz benim bir tanıdığım sex hayatları kötü olduğu icin boşandı

ZRaporu kesinlikle öyle, kendi değerini anlamıyor insan. Psikolojik olsun fiziksel olsun şiddetin her türlüsü berbat. Ama işte hatalar zaten insanı olgunlaştırıyor o yüzden pek de pişmanlık duymamak gerek geçmişten😇😇

Astalavistabeybi sadece seksle evlilik yürümediği gibi sekssiz de yürümüyor. Boşanmak zaten böyle durumlarda en iyi çözüm. Aldatmak korkakların işi. Kadınların aldatması erkeklere göre apayrı ama. Erkek ikisini idare etmek ister ne yardan ne serden vazgeçer kadın ise seçim yapar. Mesela ünlülerden örnek vereyim: İbrahim Kutluay-Edwina Sponza ilişkisi. Edwina hanım i.k ile aşk yaşamaya başlayınca eşinden boşandı ama İbrahim Kutluay daha boşanalı bir kaç sene oluyor.

ZRaporu ah çok güzel söz, bugünümüzün mottosu bu söz olsun o zamaaann 💕🥳🎊

Astalavistabeybi Happy mom da öyle fena linçliyorlar ki insan söylemeye korkar böyle bişeyi 🙈 ben aldatmadım eşimi ama ilgisiz sevgisiz erkeklerin eşi ya da sevgilisi aldatınca kızamıyorum. Kadını kadın gibi hissettirip mutlu etmek için çaban olmalı ki kadın kendini yalnız ve ilgisiz hissetmesin bu yüzden linçlemeye karşıyım kimsenin ne yaşadığını bilmeden uzaktan konuşmak çok kolay

Astalavistabeybi benim bir tanıdığım var esinden ve ailesinden sürekli olarak şiddet görüyordu 1 tanede bebekleri var bu arada ve kızın yaşıda epey küçük kiz bosanmak istiyordu esi boşamiyordu. En son kiz işe girdi ve patronu olacak o adamla ilişkiye başlamış . Kiz bosanma davasi acti fakat hala evliler su an eside psikopatin onde gideni duyarsa kiza baya zarar verebilir . Yasi cok kucuk ve cok cahil konuştum akil verdim.ama.ne fayda… insallah sag salim bosanirlarda kurtulur ikiside