Mera3939 Aysefatma yukarıda belirttim aslinda😊 2 senedir kabul etmiyorum misafir ondan oncede sadece gelecekleri zaman alırdım eve. Eşim benim aksime tam bir çay delisi oda is yerinde stokluyor tum gun o yüzden sıkıntı yaşamıyoruz 😊
Aysefatma Mera3939 ne güzel ya ben de pek aramam da esim isten geldiginde cayı hazır olmazsa kıyamet kopar evde 😍
Sedaa Mera3939 sigara eşimle benim kırmızı cizgimiz. Evimize misafir gelse sigara içemez.babam bile içmezdi sigara bize geldiginde. Onun haricinde ben adanalı oldugum halde acıyı aslaa yiyemem 😅 şırdan mumbar dışında hic yemek seçmem, herşeyi yerim 😋
deleted77 Mera3939 bende seçici olduğum için hiç zorlanmadım da ilerisi nasıl olur bilemiyorum 😬 inşallah sizinde bizim de geçme ihtimali vardir 🙏🏻
Rouge Mera3939 et yumurta böyle hayvansal seyler asla yiyemem .hele kokuları..☹️ süt de içemem ..benim yemem dedigim cok sey var malesef yemek cok secerim
Dmla Mera3939 deniz ürünlerine takıntım var ağzıma süremem somon levrek haricinde onlarda senede bir belki hiç çok nadir