Kedivelisi Bosunadelirmedik evlendiğimiz sene sürekli bezelye pilav yapmıştım 😂 annem doldurmuştu buzluğu bezelyeyle artık senede 2 3 kez yapıyorum, şu an bebekle yemek yapamıyorum hiç
Akrep bittercikolata valla biz hergün muhakkak yukaf yeriz ara öğünlerde meyve kuruyemiş falan doldururum içini. Çok sağlıklı bebeğim bile çok seviyor hemde doyurucu 🤩
bittercikolata Akrep kesinlikle ben de bayılarak yiyorum aynı şekilde kızım da 😍 bir de iyy nasıl yiyorsun onu falan diyen var ama çok lezzetli değil mi yaa 🤩🤩
Akrep bittercikolata Valla kayınvalidemler at gibi derlerdi 🤭😂 sade bi şekilde yiyemiyorum ama içine meyve ve kuruyemiş koyunca mük oluyor. Yeni çıkanı gördünmü hibiskuslu onuda dene efsane güzel.
Hanmefendi Bosunadelirmedik Hiç bir yemeği öyle sık sık yapmamaya çalışıyorum😊çocuklara soruyorum o gün canları ne istemişse o pişer bizim evde. Çok şükür asla yemek seçnezler🙃 Ama günde mutlaka üç çeşit yemek pişer yoksa doymuyolar anam 😅
Astalavistabeybi Bosunadelirmedik nesquik 😁 makarna dışında eşine yaptığın kolay yemek ne dersen fırında tavuk ve pilav 🤪
bittercikolata Akrep Ay yok görmedim kız ince öğütülmüş olanı alıyordum Bayadır tamam onu alıp deniycem teşekkür ettim ❤ bu arada at gibi de iyiymiş at gibi kadınız biz de 😜😜
Bosunadelirmedik bittercikolata Yulaf lapasini kilo verme donemimde her oglen yerdim; ama ondan heralde tatli tatli yiyesim.gelmiyor artik😃
bittercikolata Bosunadelirmedik Muhtemelen ondan evet benim de kilo verme döneminden alışkanlık oldu haha🙈😂
Cikolatali-waffle Bosunadelirmedik merhaba öğle yemeği yerine mi yiyordunuz? Ne şekil tüketiyordunuz birde faydasını görmüş müydünüz?
deleted77 Bosunadelirmedik mutfakla aram iyi değildir ama çok iyi havuç tarator yapabilirim 🤩 eşimde çok iyi barbekü yapar 👌🏻 Bizim için joker yemekler granola, barbekü, tarator 🥳
Akrep bittercikolata Ahahaha evet 😂😂 bende ince öğütülmüş seviyorum diğeri biraz çiğ kalıyormuş hissi veriyor 🙏🏼 Bu yeni çıkanda ince öğütülmüş beğeneceğine eminim👌🏼
bittercikolata Akrep bebisimmm gecen bulamamıştım hibisküslü olan yulaf ezmesinden dün aldım az önce yedim bayıldım yaa teşekkür ederim vallla favorim oldu 🤩🤩❤❤
Olmayanbiri Bosunadelirmedik tavuk kanat kızartması haftanın 3 günü rahat yeriz sarımsaklı yogurtlu makarna