Akrep bittercikolata valla biz hergün muhakkak yukaf yeriz ara öğünlerde meyve kuruyemiş falan doldururum içini. Çok sağlıklı bebeğim bile çok seviyor hemde doyurucu 🤩
bittercikolata Akrep kesinlikle ben de bayılarak yiyorum aynı şekilde kızım da 😍 bir de iyy nasıl yiyorsun onu falan diyen var ama çok lezzetli değil mi yaa 🤩🤩
Akrep bittercikolata Valla kayınvalidemler at gibi derlerdi 🤭😂 sade bi şekilde yiyemiyorum ama içine meyve ve kuruyemiş koyunca mük oluyor. Yeni çıkanı gördünmü hibiskuslu onuda dene efsane güzel.
Hanmefendi Bosunadelirmedik Hiç bir yemeği öyle sık sık yapmamaya çalışıyorum😊çocuklara soruyorum o gün canları ne istemişse o pişer bizim evde. Çok şükür asla yemek seçnezler🙃 Ama günde mutlaka üç çeşit yemek pişer yoksa doymuyolar anam 😅
Astalavistabeybi Bosunadelirmedik nesquik 😁 makarna dışında eşine yaptığın kolay yemek ne dersen fırında tavuk ve pilav 🤪
bittercikolata Akrep Ay yok görmedim kız ince öğütülmüş olanı alıyordum Bayadır tamam onu alıp deniycem teşekkür ettim ❤ bu arada at gibi de iyiymiş at gibi kadınız biz de 😜😜
Bosunadelirmedik bittercikolata Yulaf lapasini kilo verme donemimde her oglen yerdim; ama ondan heralde tatli tatli yiyesim.gelmiyor artik😃
bittercikolata Bosunadelirmedik Muhtemelen ondan evet benim de kilo verme döneminden alışkanlık oldu haha🙈😂
Cikolatali-waffle Bosunadelirmedik merhaba öğle yemeği yerine mi yiyordunuz? Ne şekil tüketiyordunuz birde faydasını görmüş müydünüz?
deleted77 Bosunadelirmedik mutfakla aram iyi değildir ama çok iyi havuç tarator yapabilirim 🤩 eşimde çok iyi barbekü yapar 👌🏻 Bizim için joker yemekler granola, barbekü, tarator 🥳
Akrep bittercikolata Ahahaha evet 😂😂 bende ince öğütülmüş seviyorum diğeri biraz çiğ kalıyormuş hissi veriyor 🙏🏼 Bu yeni çıkanda ince öğütülmüş beğeneceğine eminim👌🏼
bittercikolata Akrep bebisimmm gecen bulamamıştım hibisküslü olan yulaf ezmesinden dün aldım az önce yedim bayıldım yaa teşekkür ederim vallla favorim oldu 🤩🤩❤❤
Olmayanbiri Bosunadelirmedik tavuk kanat kızartması haftanın 3 günü rahat yeriz sarımsaklı yogurtlu makarna
2minikmucize Bosunadelirmedik eşim yemek konusunda sıkıntılı bu ara çalışmıyor izinde yoksa beni yer herhalde 🤣