Akrep Yesilgoz1 şu şekilde; göz kararı yulafı kaseye koyuyorum, bir miktar süt kaynatıp yulafı ıslatıyorum bi süre bekledikten sonra kendi kendine şişiyor. Dilediğim meyveyi üzerine koyup bir kaçda kuruyemiş serpiştiriyorum sonuç mükemmel oluyor
ZRaporu Bosunadelirmedik bütün soğan ile yeşil mercimeği kaynatıyorum. Daha sonra tereyağında soğanı tahta kaşıkla ezip salça ile kavuruyorum. Sonrası yeşil mercimeği atıyorum üzerine geçecek kadar su. Domatesli hiç denemedim nasıl olur biliyorum 🙈
Cikolatali-waffle Bosunadelirmedik diğer öğünler normal diyet yapar gibi yiyordunuz sanırım örnek birgününzü paylaşabilir misiniz mesela kahvaltıda akşam vs ne yiyordunuZ
ZRaporu Dolunayy denerim canım 😋 yalnız bende yeşil mercimek aşkı 2. hamileliğimde başladı 😅 ondan önce yaparken zorla yapardım bi yere gittiğimde yerken ağız burun bükerdim 😅 hamileyken bir gün öyle bir canım çekti ki ondan sonra her hafta bir gün yapmaya çalışırım 😚 protein bazından etten daha faydalı aslında boşuna askerlere vermiyorlar 😂
Akrep Lacivert Göz kararı yulafı suyla (+1 yaş ise süt) birlikte kaynatıyorum minik bir tencerede hafif sulu kalması gerekiyor ki boğazına yapışmasın. İçine meyve ve kuruyemiş rendeleri 🙏🏼
Adsizbayan Makarna dışında joker yemeğim mantı 😁 bide sebzeli bulgur cacık bide kurtarıcı fırın yemekleri çok çabuk oluyor 😄
Orange-woman Bosunadelirmedik Sulu köfte Pilav Domatesli kıymalı şehriye çorbası Tavuklu salata Birde kek içeriği değişir ama hep yaparım çocuklar çok sever
ketenprenses Bosunadelirmedik benimki 2 haftada bir muhakkak karnıyarık haftada bir gün bulgur et eşim seviyorr
Dolunayy ZRaporu 2. Hamileliğin sana katmış olduğu besin değeri oldukça fazla 😂 Bende henüz öyle bir aşk yok bir yerde yemiştim hiç sevmiyordum ,sonra birde bu tarifle denedim kızıma içirmek için faydalı olduğundan tadına baktım aaa bende sevdim 😅
Amannebileyim Bosunadelirmedik Mantıı eşim bayılır mantıya Kayseri’nin yerlisidir kendisi sabah kahvaltıda bile yapsan yer 😂 2 haftada bir mutlaka mantı sıkarım evde buzluğa doldururum haftada 3 defa mutlaka mantı yenir evde mantı sıkmaktan ellerim yamuldu 😂