Turuncu SansursuzKadin ben utandigim zamanı düşünüyorum. En en en çok reddedilme ya da yanlış gülünç bir şey yapmaktan korktuğum için utanirdim. Kendimi arzulanan biri olarak görmedigim için utanirdim. Zamanla hepsi aşıldı tabi uzayıp utanmaya alışmadan😄
Dolunayy SansursuzKadin Yetişme tarzı ve erkeğin yaklaşımıyla alakalı diye düşünüyorum . Kimi kadının içinde var doğuştan o cilve ,olmayanı çıkartmak da erkeğin elinde . Çoğu erkek hazıra konma peşinde cilveli olsun ,kırıtsın .. bazısının doğasında bu cilve işleri yok ,bunlardan biri de benim 😂 erkeğin bence kadının içinde ki cevheri çıkartması gerek. Benim eşimde utangaç mesela ,ilişki esnasında söylediklerine bazen şaşırıyorum ilişkiden sonra mesela bunlar ile alakalı asla konuşmaz şaka yapmaz . O öyle olmasa bende utangaç olmayabilirdim
Cmrhnm Dolunayy Kesinlikle haklısınız eşle de alakalı bir durum ben de çok çok utangacım hatta bu durumdan fazlasıyla şikayetçiydim ama eşim öyle değil sürekli benimle uğraşıyor ilişki anında da sonrasında da öyle öyle alıştım ve daha rahat bir insan oldum sizin deyiminizle içimdeki cevheri çıkarmamı sağladı ondan sonrada herşey daha kolay ve daha güzel oldu aman dedim ne gerek varmış kasmaya 😂
Rouge SansursuzKadin kesinlikle toplumdan diye düşünüyorum .adet olunca bile ödümüzü koparan kadınlar var ,aman ayıp aman kimse bilmesin falan diye .Pedi alırken siyah poset yada gazeteye saran var. sanki hicbir kadın olmuyor .ama erkege gelince goster suranı buranı amcaya oluyor. sonra esler yatakta mükemmel es istiyor aynı zamanda şimdiye kadar ilişkiyi düsünmemiş kimseye bakmamıs bir kadın istiyor .yıllarca ayıp ayıp diye diye evlenince nasıl açılsınlar .birde sey var hem ayıplıyolar hemde kadının mükemmel olmasını bekliyorlar ,öyle yetiştiriliyolar .özellikle büyük kadınlar yapıyor yok ,işte kocanı memnun etmezsen şöyle olur böyle olur diye .ama kimse kadını mutlu ediyomusun demez ayıp cünkü .🤦🏻♀️bizimkiler de mükemmel olmalıyım oram böyle suram böyle diye çekiniyorlar bence ben öyle düşünüyorum cogu böyle ..
bayandrakula_1 Rouge ped konusunda esim bile alir kasaya elinde cevirerek goturur 😂 evet toplumumuz kopsun ki oyle kocana sadik ol onu muylu et zikkimin kokunu yeee ornk. annem derdiki sikissede aldatsada donup dolasacagi yer senin yanin annemin bile zihniyeti boyle o kadar sey varki ananlatilacak bi cagillige erkek her boku yesin erkektir erkek kilo alsin erkek adamin gobegi olur kadin kilo alsin yag baglamissin bide cocuk dogursan 100 kilo alirsin kadinin dusmani kadindir arkadas Allahtan oyle mükkemmel bir ese sahibimki ne kilom ne vucutumla ilgili birsey demez her halinle seviyorum seni der sen benim bebeklerim icin kilo aldin catlaklarinin bile bende ayri bi anisi var der ama ben kendimi hic beğenmiyorum bu kiloyla veremiyorumda 🙄
SansursuzKadin Rouge ah ne dogru soyledın regl olduk dıye tıksınc bişey gibi ayip bisey gibi davraniyolar
Dolunayy Rouge Yeni evlendiğimde kayınvalidemdeyim eşimde eve çıktı uyuyacağım diye bende çayımı bitirip geliyorum dedim. Neyse kayınvalidem de komşusu var bana dedi ki hadi hadi hemen bitirde çayını kocanın yanına git . Bi anda şarteller attı bende ama sakin kalmaya çalıştım neden dedim . Kocan yatağa ayrı girmesin ,öyle boşlama dedi,kocanı memnun ediceksin her zmaan falan diyor ama ben sinir küpüyüm bildiğin . Niye sürekli koca memnun edilmek zorunda ,benim öyle bir derdim yok sizde kendinize dert etmeyin böyle şeyleri hele ki bir başkasının yatak odasını asla dert etmeyin dedim . Zaten bunu sürekli yapıyorlardı kayınvalidemde öyle telefonda konuşurken o zamanlar oğlunu sorardı uyudumu diye uyuduysa sen niye yanında değilsin ? Yahu sananeee oğlunu piş pişlicem sanki.
bayandrakula_1 SansursuzKadin cekinme yanim sadece kilooom yoksa hiç bir şey de aslaaa çekinmem göbeğim cok mu büyük duruyor selülitler 😑
Rouge bayandrakula_1 evet söylemek istedigimi cok güzelim orneklendirmişsin🙏 cok var böyle zihniyet malesef…eşinden yana sanslısın ama lütfen kendini sev böyle düsünme kilo alınır verilir hersey o degil ki begendigin yerlerine odaklan lütfen once sen kendini sev
bayandrakula_1 SansursuzKadin kocam için hocbir sıkıntı yok diyetteyken bile ya sacmalama zorlama kendini der ama ben buyuk koyafetler aramak begendigimi giyememekten cok sikildim