Lavinia_ SuperAnnee mutluyum gel de bunu bu boş boğaz insanlara anlat öyle bir bakiyorlar ki sanki tecavüze uğramışım🤦🏻♀️ tövbe tövbe
Lavinia_ Amannebileyim millet oğluna kiz arıyor birini de de bir mağazada pantolon aldım kabinde denedim falan kasada ki adam pantolonun cebine numarasını yazmış koymuş evde pantolonu denerken bir şok oldum daha nice böyle anı var bir bilsen 🤦🏻♀️
Amannebileyim Lavinia_ Eşim birkaç defa böyle denk geldiği için market alışverişini bile çoğu zaman kendi yapar veya beraber gideriz dışarıya her zaman beraber çıkarız zaten eşimle daha keyifli geliyor gezmek
baldo Lavinia_ bende de tam tersi 32 yasında evlendim yeni hamileyim şuan kaçıncı cocuk dıyolar ilk diyorum aaa nıye geç evlendin sen sor dıyesim geliyoo
Lavinia_ baldo evet ya yaşın bir önemi yok yaşın millet her yaşta laf ediyor geç evlenince diye niye geç evlendin falan laf bitmez ya
Amannebileyim Lavinia_ eşime demiyorum zaten ama mesela markete gidiyoruz o başka reyondan bir şey bakarken birisi bir şey sormak için bile konuşsa benimle rahatsız oluyor şimdi bazıları diyecek kısıtlıyor seni şudur budur ama ben hayatımdan memnunum
Limoncicegi Lavinia_ 1 tane de 7 bucuk aylık bebem var herkes görünce yiğenim vs sanıyor gören daha geçen evlendin çok erken çocuk yaptınız vs aman takma millet sürekli söylenir hiçbirşeyden memnun olmayan bir ülkede yaşıyoruz 😂
Lavinia_ Limoncicegi 2 yaş olacak bir bebem var düşün kardeşim sanıyorlar 😂😂 anlıma evliyim yazıcam yaa
Lavinia_ Amannebileyim bende demiyorum evde rahatsizlik olmasın diye kisitlamak değil bu bende asla sevmem bir kizin eşime ilgilenmesini….