[silindi] Kapı çalınca eşin sanıp açsan başkası olsa 🤭iyi gelen eşinmiş 😂😂ben bı kere arkadaş gelecekti dışarı cikcaktik kapı çalıyor o geldi sandım dur be geberiyonmu ciplagim giyiniyorum dedim posta sesini duyunca yerin dibine girsem iyidi o aklıma geldi 🤣
saripapatya Hacobella burasi hep böyleydi böyle de kalsin oldugu gibi güzel rahatsiz olanlar uygulamayi silsij bir zahmet
bayandrakula_1 Yasemminplt34 evet bede de malesef onceden olsa saat gun farketmez hemen olurdu simdi aksam olsun çocuk lar uyusun oyle ona bile zaman kalmiyor bazen yorgunluktam esim cocugu uyuturken uyuya kaliyorum ben uyaniyorum o uyumus 😂
Moonlight0 bayandrakula_1 sanki bizi anlattın o yüzden gü düz kaçamak yapıyoruz arada heyecanda katıyor böyle
Moonlight0 Yasemminplt34 dığumdan sonra bende de oldu o korku. Bide doğumdan sonra çok notmalöiş isteksizlik ilişkide kuruluk bir yerde okumuştum. Ama zamanla eaki haline gelihorsun düzeliyor hisler
Kavakyelleri Moonlight0 evet yaaa baya happy kidse döndü çocuğunun sağlık durumunu buraya yazan var karıştırıyorlar heralde 🤣