Cikolatali-waffle G1996 ya işte ben daha adet olmadım hiç doğumdan beri o yüzden bilemiyorum adet tarihimi
G1996 Cikolatali-waffle ben genel de kadınsal konular olunca doktora soruyorum Google ye yaz istersen Kemal hükmen soru sor diye o doktor ne sorarsan sor cevaplıyor daha bilgili doğru cevap alırsın. Bana da o doktor hamile kalmam için yumurtalama tarihi vermişti sağ olsun 😊🥰
istebunlarhepseks Cikolatali-waffle istemez olur muyum 🥰🥰 o kadar çok istiyordum ki testlere verdiğim paraya acıyorum 😂😂
Cikolatali-waffle istebunlarhepseks ben istediğim zamanlarda çıkmaz ise inanmazdım eğer çok hafifte görürsem inanır başka test yapmazdım asla hadi çıkmazsa diye 🙃
Turuncu Cikolatali-waffle aradan iki hafta geçince normal gebelik testinde çıkar. Çünkü benim mesela yumurtlama günümden 14 gün sonra adetimin ilk günü oluyor. Bu hesaba göre adetiniz iki gün gecikti eğer o ilişki günü yumurtlama gününüzse şu an çıkar
Cikolatali-waffle Turuncu durduum durdum 1 hafta daha dırmaya karar verdim haftaya doktora gidicem kızımıN kontrolü var o test yapıcam bakalım sonuç pozitif olursa şok postu açaarım 😀
G1996 Cikolatali-waffle doktor sana 12 gün sonra tahlil yap dedi ama zaten 12 gün geçmiş yap istersen
Cikolatali-waffle Yasemminplt34 darısı bana 😁 gözünüz aydın inşallah dilediğiniz zaman da olur hayırlısı ile
Cikolatali-waffle G1996 yaptım :( idrar testi denedim kaset olanlardan az önce hemde. Çok silik çizgi çıktı kızlar benden başka arkadaşımda gördü oda var diyor ama diyorum ki acaba daha hormon düşmemişmidir vücuttan 55 gün oldu sonuçta? Yarın kan vereyim diyorum