Akrep Selale01 Aslında basık havalar benim favorimdir. Ama bugün güne geç başladım sanki gün yetmedi gibi oldu o yüzden galiba bişey yapamadığım için üzüldüm 😕
Nietzsche deleted13 ay bende ,öldüm resmen sabah 9 da başladım şimdi bıraktım🤦♀️ karşı komşu da temizlikçinin başında bekleyerek yoruldu😂
deleted13 Nietzsche Evimde amele gibi çalışıyorum ben de ,bu nedir arkadaş ev bizim rahat yaşam alanımız bu temizlik düzen kim için?Kar beyazı çoraplılar için asfshshsj🤣🤣🤣🤣
Selale01 Nietzsche senide etigetliyecekdim ne yalan söyleyim ismini yazmakta zorlandim😂😂bulamadim ismi😂
Nietzsche deleted13 jajahamnsns bana hiç beyaz çoraplı gelmiyor . Onun yerine kayınvalidem bu niye burda bunu niye atıyosun ,bu buraya konur mu diyerek bezdirdi hayattan. Ama severim kendisini ,iyi anlaşıyoruz bende laf sokuyorum yuvarlanıp gidiyoruz😂
Summer-love1 Summer-love1 @Minikus34 @Miskin @SansursuzKadin @zarifhanim @BademGozlu @bitterdelisi24 @Emelim @Elif367elif siz nerdesiniz merak etim sizi ☺️
Miskin Summer-love1 Telefonuma format attım öğlen yükledim de postları okuyorum geride kalmışım baya 🤦🏻♀️😂
BademGozlu Summer-love1 Canımm iyiyim teşekkür ederim. Bizim yakın zamanda tayinimiz çıkmıştı taşınmıştık şansa lojman çıktı yine taşınma telaşı başladı bebekle biraz zor oluyor 😅 sen napyosun nasılsın çocuklar nasıl var mı bir gelişme?
deleted13 Nietzsche Arkasından düzelt diyeceğim hangi bir gün düzelteceksin,kaynana ile başa çıkma sanatı😂
Nietzsche deleted13 istediğini istediğin yere koy ,bana aşama aşama anlatma dedim 😂😂 çok düzenli yaptı herşeyi biyere sokmuş. Alan açmış bana 😂
deleted13 Nietzsche Ayy böyle herşeyi istifli katlayıp bir yerlere sıkıştırıyorsa benimkayınvalidem gibi ,sen gitsen alanım açılacak felannn asgdjdj😂😂😂
Esmerkiz Nietzsche ay çok güldüm o gidince sende geri istedigin yere koyarsın 😁 bidahaki gelişine geri onun koydugu gibi koyarsı n geçinip gidersiniz gül gibi kalbi kırılmasın🥰