- Düzenlendi
12yıl,Saygı,sadakat ve eşlerin birbirlerinin alanlarına çok müdahale etmesine karşıyım,çiftler farklı şeylerden mutlu olabilir saygı göstermek gerekir.
12yıl,Saygı,sadakat ve eşlerin birbirlerinin alanlarına çok müdahale etmesine karşıyım,çiftler farklı şeylerden mutlu olabilir saygı göstermek gerekir.
Susuhanim sevgi saygi olmayan biriyle zaten asla evlenmeyin o yuzden tek secenegim sexxx 😀😀 kalitesiz bir sex hayati kalitesiz bir evlilige sürükler
SansursuzKadin burdakilerinde hayata bakis acisi sadece sex😂 ben hic oyle dusunmuyorum ama :))
Klişe ama bana görede sevgi ve saygı. 3 yıllık evliyim bu ikisi var olduğu için sanırım geri kalan her şey çok renkli oluyor 🤗
Susuhanim libidon ölmüş aşko 😀😀
Olivetti 👍🏻👍🏻👍🏻😀😀
Susuhanim anlayış ve saygı bence çünki sevgi sex hepsi iyi olabilri ama anlayış saygı yoksa gerisi gelmiyor 🌺
Susuhanim cilve 💅💃💃
SansursuzKadin aaa sen cinsellikten baska kelime kullanabiliyormuydun😂
E_heralde arkadaslar ben cinsel hayat gereksiz demiyorum tabiki önemli ama ilk siralarda yer alicak kadr degil
E_heralde oturup konusmak yerine sevisiyormusunuz 😂
Olivetti sayin çok bilmis kadin arkadasim burdakilerden kastim postumun altina yazanlardi 😉 kendini laf cambazi sanip aklinca kapak yapmayi boynunun borcu saniyorsun ama degil :)
Susuhanim açtığın posta yapılan yorumları okumuyorsun galiba . 1 kişi dışında sexi ön plana atan olmamış . Herkes saygı sevgi demiş ben dahil .eeeeeeeeee . Beğenmediğin azgın karıların fikrine niye ihtiyaç duydun . Sadece merak ettim amacını, Kapak yapmak gibi bir derdim olsaydı yapardım zaten alasını