Klişe ama bana görede sevgi ve saygı. 3 yıllık evliyim bu ikisi var olduğu için sanırım geri kalan her şey çok renkli oluyor 🤗

Susuhanim hayata bakış açım hiç bi zaman safi sex olmadı … çoğul konuşmayalım 😂 lütfen . Ama kabul edilmeli ki evliliğin en güzel ve asli sebebi sextir. İnkar eden libidosuzdur

Susuhanim 2.5 yıllık evliyiz 10 yıla dayanan ilişkimiz var. Mutlu evliliğin sırrı bir birine, fikirlerine saygı ilk önce , tekkebbürden arınmış iki karakter, sonra sevgi merhamet sonra duzenli sağlıklı cinsel hayat. Çok var da en önemlileri bunlar

Susuhanim sex her şey değildir ama çok önem arz ediyor. Bazen sorunlarımızı bile cinsellikle çözüyoruz

Susuhanim birde buradakilerin hayata bakış açısı sana uymuyorsa neden postunu burda açtığını sorarım sana 😂😂 zaten cevabından emin olduğun bir soruyu sormakta ne bileyim

E_heralde arkadaslar ben cinsel hayat gereksiz demiyorum tabiki önemli ama ilk siralarda yer alicak kadr degil

Olivetti sayin çok bilmis kadin arkadasim burdakilerden kastim postumun altina yazanlardi 😉 kendini laf cambazi sanip aklinca kapak yapmayi boynunun borcu saniyorsun ama degil :)

Susuhanim açtığın posta yapılan yorumları okumuyorsun galiba . 1 kişi dışında sexi ön plana atan olmamış . Herkes saygı sevgi demiş ben dahil .eeeeeeeeee . Beğenmediğin azgın karıların fikrine niye ihtiyaç duydun . Sadece merak ettim amacını, Kapak yapmak gibi bir derdim olsaydı yapardım zaten alasını