E_heralde yo terbiyeniz yatak odanizi anlatmaya yetiyorsa bunada yetecktir siz once kendinizi ve fikirlerinizi terbiye edin sonra gelin ben hep burdayim

Olivetti ben sizin gibilerin fikirlerini hayatimin hicbir doneminde önemsemedim lutfen postumdan cikin sizin icin acilmis yuzlerce post var

Susuhanim niye kendini ötekileştiriyorsun 😂😂😂 yalnız normal olan biziz anormal olan sensin gibi görünüyor asfafag

Susuhanim 17 senedir evliyiz😊 mutlu evliliğin sırrı her şeyden önce karşılıklı saygı. Aşık olup evlenen insanlarda bile saygı olmazsa zamanla aşk nefrete dönüşebiliyor. Saygının olduğu yerde sevgi ve aşk hiç eksilmiyor. Tabi birde düzenli cinsel hayat 😊

Olivetti hala cinselliği ayıp sananlar varmış demek 😂😂😂 evlenmeseydin bacım Derler zaman. 😂😂😂

Susuhanim 4.5 yıllık evliyim ama 11 yıldır birlikteyiz eşimle. Mutlu evliliğin sırrı falan yok eğer iki taraf ta birbirine aşıksa ortada çözülmeyecek sorun kalmıyor hatta ciddiye alınacak problem bile olmuyor 🙏 Aşk tutku
        ten uyumu, sevgi, saygı, sadakat tabiki evliliğin temel taşları fakat cinsellik %80 i bana göre. İki gün birlikte olmayalım geriliyoruz ama birlikte olunca mutluluk ve aşk hormonu salgilaniyor resmen düzenli sex hayatı bir evliliğin diğer bütün kısımlarını etkileyen bir faktör 👌

Susuhanim kurallarını baştan koyacaksın taviz vermiycrksin taviz tacizi doğurur mevzuyu uzatmiycamsiniz bir kez konuşulup sonuca varicaksiniz aileler yuzgoz olmiycaksiniz ilerde düzelir ümidiyle evlenmeyi duzelmezler

SansursuzKadin bunarada katılıyorum da ben senin burcunu merak etdim 🤣🤣🤣🤣

Miskin ay po demişim pp olacaktı. Alışmışım diğer fotoğrafına yabancıladım hahahah

Susuhanim 4 buçuk yillik evliyim. Bana gore mutlu evliligin sirri KARŞILIKLI saygi sevgi anlayıştır. Güler yüz , aktif bir cinsel hayat ve sadakatte olmazsa olmazlardan❤️🌼