Olivetti yo gayette iyi yetiyor sana verdigim cevaplardan hissetmen gerekirdi😂 senin canin konusmak degil baska seyler istiyordur 😂😂
Mutlu Evliliğin sırrı❤
E_heralde aaa bak doğru soylemis nerden kopyaladin😂😂😂
- Düzenlendi
E_heralde bak iste aslinda ayni seyleri soyluyoruz insanin nefsini terbiye etmesi cok önemli tabiki esinle cinselligin olucak olmali benim degerlerim daha farkli anlamak istersen bana ulas lutfen konusalim 🙂 belki o zmn hak verirsin sevgiyle 🙂
E_heralde ben hor gormuyorumkimseyi kendimi ötekilestirmiyorumda herkesin hayati farkli ama ben kendini ehlileştirmis nefsini bilen ve terbiye eden insanlarin zaten hayatimin %80 sex diyebilecegibi dusunmuyorum😂
E_heralde kusura bakmada senin cevabinda aldigim sex yorumlarindan sonra cok sinirimi bozdu😂😂
E_heralde 😂😂😂 ayyy cidden gina geldi tammm
Olivetti diger kullanicilardan kastin kim😂🤭 gayette guzel vevaplar vermisler ben kendi canimin ne istedigini gayette guzel ifade ediyorum ama senin işine gelmedigi icin idrakta bir “sikinti” yaşiyorsun 😂😂😂😂
Olivetti benim 2 evladim var gayette güzel cinsel hayatim var😂😂 sen sikintiyi yaşadigin halde boyle sadirgansan yaşamamis halinle eşine sabir diliyorum😂😂😂