Lagosiyawo bu ben❤️ halada koklayarak operim eşimi 😍
Mutlu Evliliğin sırrı❤
Kirpapatyasii bende öyle düşünsene bu dünyada sanki ona sarılsan herşey geçecekmiş gibi ilaç gibi değilmi çok güzel çok büyülü rabbim herkese huzur versin 🥰
Lagosiyawo kesinlikle 😍aminn
Olivetti yaa ahahahhahaah😂😂 doğru diyorsun ama 👍🏻ne demek herkes sex düşünüyor. Niye evleniyoruz dini ve resmi şartlar altında rahat rahat sevişmek için bonus olarak çocuk yapmak için çoğunlukla aksini iddia eden cidden libidosuzdur.sevişmeyeceksek ben kankalarımla da aynı evde yaşarım sonuçta.
bittercikolata aynende öyle ağzına sağlık
E_heralde harcasana lütfen ya 😂😂
Anka 😂😂😂siz yaziklarimi okudunuz mu
Arkadaşlar insAllah hepiniz eşlerinizle güzel aşk dolu yillar gecirirsiniz❤ eşiyle skintisi olan bir kac arkadas biliyorum forumda insAllahh cozulür ve onlarda mutlu olur yukarda bi kac arkadasla girdisgim polemik vardi benimde ber taabiki cinsel hayatimda var benm gorusum buu benm icin cinselikten daha onemli seyler var cinselik benim icin 2 sirada 😁 burda ciddi anlamda bazilari icin çok üzüluyorum gercekten bazen acilan postlar terbiye sinirini acayip halde gecuyor ve hic şaşmaz altinda hep ayni kisiler 😁
Sedaa sizin algilamada bir skintiniz mi var bilemedim ben sex olmicak mi dedim
Olivetti ben sana daha fazla cevap vermeyi dusunmuyorum burda postuma yorum yaparak zaman harcama sex hayatin zedelenmesin lafi evirip cevirip istedigin yere cekiyorsun cok yazik gercekten ben sex olmicak mi dedik yorumdaki bazi arkadaslar saygi sevgi demis herkese gore cok farkli ama ben butun sorunlari allahin lutfettigi akilla cozmeyi tercih ediyorum 😂
E_heralde yani zaten sen ciddi anlamda üzüluyorum kimsenin kapak yaptigi yok ha gormek istiyorsan kapak benim sana verdigim cevaplari xokca okuyabilirsin 😂
Halen evlilikte cinselik istemiyorsan niye evlendin falan diyen ne yazikki hemcinslerim var arkadaslar ben cinsellik olmicak demedim benimde duzenli cinsel hayatim var emin olabilirsiniz herkes bir siralama yapiyor ben kendi hayatimdan bir kesit verip daha fazla muhattap olmayi dusunmuyorum benm evliligim ilk donemi depresyona bagli agir sorunlarla gecti cinsel hayatimda olmadi dogal olarak ama yalbiz kalmadim esim saolsun demem o ki cumburlop sex diyenlere anlam veremiyorum benim kendi fikrim bu allahin insanlara lutfettigi daha güzel olgularda var cinsellik olucak tabiki ama ben sorunlarimida cinsellikle cozuyorum anlayisina tamamen tersim😀
Bomonti ahhh kesinlikte tesbit gibi tesbit 😂😂