Susuhanim gereksiz tartışmayı kenara bırakıp açıklama yaptım ve siz hala işin dalgasındasınız.

E_heralde bak iste aslinda ayni seyleri soyluyoruz insanin nefsini terbiye etmesi cok önemli tabiki esinle cinselligin olucak olmali benim degerlerim daha farkli anlamak istersen bana ulas lutfen konusalim 🙂 belki o zmn hak verirsin sevgiyle 🙂

E_heralde

E_heralde iste önce saygi derken 1 sirayi saygi aliyor sende soyluyorsun beunu 2 sira sex 😂 baskalarinin gazina gelip buraya lutfen sex diye yapistirmayin cevabi 🙂

Susuhanim Ben zaten bunu savunuyordum sadece yorumuma yaptığın cevap sinirimi bozdu 🤔 o sorunu cinsellikle çözme yi kastediyorum.

Susuhanim allah aşkına bak ben nerde sex demişim ya ön sırada. Kurunun oduna yaş ta yandı burda yanan benim😁😁😁😁😁

E_heralde ben hor gormuyorumkimseyi kendimi ötekilestirmiyorumda herkesin hayati farkli ama ben kendini ehlileştirmis nefsini bilen ve terbiye eden insanlarin zaten hayatimin %80 sex diyebilecegibi dusunmuyorum😂

E_heralde kusura bakmada senin cevabinda aldigim sex yorumlarindan sonra cok sinirimi bozdu😂😂

Susuhanim birini etiketle dişimi kıracam 😂😂😂 en baştan oku istersen 😂 bak ben sex her şey değil ama çok şey ifade ediyor demişim en fazla. Sex sex sex sex diye tutturmamışım. Ay sexten soğudum yaa ne kadar sex lafı duydum ve kullandım bu postta 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

Susuhanim bana ve diğer kullanıcılara verdiğin cevaplardan zekanı çokta doğru şekilde kullanamadığın apaçık ortada aslında 😏😏🥸🥸 ben senin canının ne istediğini biliyorum 😂😂😂

Olivetti diger kullanicilardan kastin kim😂🤭 gayette guzel vevaplar vermisler ben kendi canimin ne istedigini gayette guzel ifade ediyorum ama senin işine gelmedigi icin idrakta bir “sikinti” yaşiyorsun 😂😂😂😂

Olivetti benim 2 evladim var gayette güzel cinsel hayatim var😂😂 sen sikintiyi yaşadigin halde boyle sadirgansan yaşamamis halinle eşine sabir diliyorum😂😂😂

Sedaa ya tabi kiiii 😂😂 birde evlilik te çok önemli bir faktör . Çoğu insanın evliliği cinsellik yüzünnden bitebiliyor yani senin için önemli değildir ama adam için önemlidir

24 gün sonra

Olivetti Buldum seni 😂 hortlattım postu hadi hayırlı olsun

Olivetti Gördüklerim karşısında şok olup insanlara fazla iyi niyet beslememeye karar verdim 😂 anonimliğin dibinin dibine vurmuşlar yazık bu kadarda olmaz. Bari eski adını açıklama demi Yani neden yapıyorsun

Akrep keşke açıklamasaydı 😏😏🥸🥸🥸. Bak bana yazdığı şeyleri gördün dimi . Daha 2 gğn önce gofret hesabından olivettim dedi bana 😂. Bende beni seven birisi sandım 😂