2zlerim Cikolatali-waffle arayın sağlık bakanlığı ve cimere tarafımca şikayet edeceğim sizi ayrıca hastane başhekimliğinizede şikayet dilekçesi göndereceğim. De vurgeç nasıl bi tabir bu ne pervasızlık
E_heralde Cikolatali-waffle başkalarıyla yatmaya teşvik etmiyor sadece psikolojik mi diye anlamaya çalışıyor. yakın arkadaşım vardı 1 yıl evliydi hala eşiyle karı koca olamamıştı eşinde sertleşme sorunu vardı gitmedikleri doktor yapmadıkları tahlil yoktu psikoloğa da gidildi. Psikologu doktoruyla irtibata geçmişti ve sonra demişti başka kadınla dene. Evet gerçekten bunu önermişti. Adamda hiç bir sorun yoktu ama eşiyle olmuyordu bu kadının yetersizliğinden değil tamamen beynin kendini o zaman kilitlemesindenmiş . bunu anlatmakta sebep demek istediğim sinirlenmeyin. Doktor sadece sorunu çözmeye çalışıyor
Cikolatali-waffle E_heralde başka kadınla denedin mi lafına zaten kıZmadım onu sormuş olabilir ama muayene edipte ereksiyonda sorun yoksa hissizlik geçmez demiş bu böyle gider demiş sıkıntı yok sağlam vur geç demiş gülmüş ona kızdım ben
SuperAnnee E_heralde anladım teşekkür ederim. ❤️ Cikolatali-waffle Bazen dengesizlere denk gelebiliyoruz malesef. 🤷😒
TombulHatun Cikolatali-waffle ay hadsize bak vurgeç ne demek sen kimsin yani. Okurken sinir oldum. Hemen cimere yazın 184 sağlık bakanlığını arayıp şikayet edin.
Cikolatali-waffle TombulHatun ya cimere yazmaya çalıştım ama mail adresimi giriyorum hala zorunlu yerleri doldurun diyor birtürlü olmadı
Cikolatali-waffle TombulHatun evet alt alta canım yazıyorum ama kabul etmiyor mail girin diyor yarın birdaha denicem
cutechucky Cikolatali-waffle ya bence bu üroloji doktorlarının genelinde Bi gevşeklik söz konusu benzer bi konuşma bizim da başımıza gelmişti
Cikolatali-waffle E_heralde bide ben buldjm bu doktoru düşünün iyi dediler tahlil bile yapmamış eşim kendi kendine tanı koymuş resmen
Arasemir11 Cikolatali-waffle bn olsam o doktora aqzıma geleni söyler ve oranın başhekimiyle görüşür şikayet ederim düzgün bi muane yapmıyorsan o önerdiği nedir yok başkasıyla yat her hissizliği olan erkek başkalarıyla yatarakmı tedavi oluyor 😤
Cikolatali-waffle Arasemir11 bilmiyorum inanın bize mi denk geliyor hiç düzgün bir doktora demk gelemiyoruz yaa teşhisi bile söylemiyorlsr doğru dürüst
Patmem Bence vur geç demiş ama bunu nasıl başka kadınlarla anladınız anlamadım yani evliyim demiş demekki sizin için söylemiş vurgec diye yani size hitap ederek söylemiş başka kadınlara dememiş yani bilemedim ben mi safım anlamadım
Cikolatali-waffle Patmem aslında bende ilk öyle mi diye düşündğm ama başka bir kadınla ilişki denedin mi demiş eşimde yok evliyim deyince sağlamsın sen vurgeç demiş gülmüş pispis
TombulHatun Cikolatali-waffle Allah allah bende hatta emin olmak için girdim hata verir mi diye hata vermedi. Yarn tekrar dene bakalm olmadı direk sağlık bakanlığını ara. O adi doktor hşç. Bişey olmasa bi uyarı alsn içimiz soğur belki 😄