Mirinda Rouge ay iğrenç ama bu gerçek biliyor musun? Benim annemin ilk evliliğinde boşanma sebebi bu kocasına eski nişanlısı bu büyüyü yapmış. Ben normalde inanmam böyle şeylere ama yakınından duyunca kötü oluyorsun
seksirella Mirinda iç çamaşır magazina gidip sütyen denerken kadın yardımcı olayım demis göğüsleriyle oynayıp şeyini oksayinca ayakta boşalmış 😂😂 Olivetti sen hatırlarsın 😂
Olivetti seksirella hatırladım 😏😏 onun birde kuaför olanı vardı dimi 😂😂 kuaför ağda yaparken ellemiş 😂😂
zarifhanim cutechucky Aaaaayyyyyy hala duruyormuş galerimde, acilen silmeliyim 🤣🤣🤣 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/9jmctLb.jpeg]
SuPerisi0 zarifhanim buna şuanda kahkahaya boğuldum bende görmüştüm bunu🤣🤣🤣🤣🤣🤣nsal sinirle yazmis🤣🤣🤣 bu arada o kelimeui bende sinir olunca o konuda diyorum ama hic esim bana a.yanmis demedi🤣🤣🤣🤣diyebilirde üstüne gidinceee aaaaayy🤣🤣🤣🤣
Mirinda zarifhanim üçüncüyü hatırlıyorum 😂😂😂 ben eşime öyle bişey desem gülmekten altımıza yaparız çok gülmüştüm o gece😂😂
1dost Mirinda Aslinda çocukta eşcinsellik falan vardi heralde belki bu platformadaki deneyimi olanlardan merakını gidermek istedi sonradan da evet erkeg ben aslında nolmus olamazmi fln tarzında konuşmuştu 🤷