puantiye TombulHatun nedir bu erkeklerde ki köy hevesi ya ben köydeyim geçici evlendim sözde hala 4 yıldır köydeyim çıkamadık bi türlü köyleri kurak su kısıtlı şebeke de hiç yok küçücük köy hep akraba kadın tek basina gezemez kaynanayla gider bende odamdan çıkmıyorum 7 24 . Ne zaman çıkacağım bu Allah in cezası yerdennnnn
TombulHatun puantiye Allah yarımcın olsn tez zamanda seninde gönlünün istediği bir yere taşınırsın inşallah.
puantiye Huzurlu olmadığınız bi köyde olur boyu yaşatılmak zorunda kalsanız boşanır miydiniz eşinizden????
Ceren1234 puantiye kimseyi tanımıyorsam o köyde yani akrabağ yoksa huzur vardır ama akrabag es dost varsa benim için huzur yoktur haftada bir kere gezmeye cıksak sehre yeter bana
Ceren1234 puantiye mecbursam kalırdım eşimde şuan kafasında öyle bir düşünce var ama benim istekler cok oldugundan kalkışamıyor onu yapmaya olurda bana vaad ettiklerini yaparsa istiyorum bende köyde yasamayı
Redrouge Böcek fobim olmasa temiz havasından , suyundan kesinlikle köy derdim . Fakat mecburen şehir ☺️
Adamasali puantiye ben de koy hayatı seçerdim ve yaşıyorum hem güvenlik bakımından hem dogalligindan hersey organik yeşillik falan….cok gzuel
Lavinia_ puantiye şu an şehirdeyiz benim için çok çok iyi şehirde yaşamak çok da seviyorum arada köyde ki evimize gidiyoruz çoçuk için çok güzel oluyor bizim köyler adlı da küçük şehir gibi çok güzel evler de kendimize ait bağ bahçe herşey o yüzden yazın hep gideriz köye
Olivetti puantiye şehirde yaşamak isterim her daim …metropol insanıyım . Köy hayatı asla sevmiyorum ve bana göre değil …
deleted13 puantiye Bir doğa aşığı olarak ,köy hayatı derim.Şehre çok uzak olmamak şartıyla ve tamamıyla düzen kendime ait olacaksa ve bir araba da şart tabi😂
Ortasekerlikahve puantiye arabam varsa ve yaşayacağım köyde tanıdık yoksa kaynana dahil yaşardım ama kaynana ıvır zıvır akraba varsa asla yaşamam
Ceren1234 puantiye şimdi gördüm en buyuk zorluk bu zaten sana şimdi anladım cocugun varsa bunu mana et bıraz şehre tasınmak için o köyde huzur olmasını istiyorsan zaten akrabag olmucak kendi annen baban kardeslerin olsa neysede esınınkiler varsa sıkıntı cok dedikoduda vardır zaten basta