Anlattıklarına göre cok yanlıs biri .ama kişiligini ve isteklerini senden saklamıyor .sende biliyosun ve ilerisi olmicagının farkındasın .bu olaydan once de farkındaymıssın zaten .demekki senin için sorun yok .sadece ister istemez o zar sey oldugunda o kan görüldüğünde gerek toplum olsun gerek ne bilim yani insan tuhaf olur bu cok normal .nerdeyse her kadında olan bisey sende de sadece bu his var diye sezdim .içini ferah tut zamanla gecicek. once böyle tuhaf hissetmen cok normal .sadece sana dogru insan secmeni öneririm .tamam tek bir kişiyle sevgili olup onunla evlenmek zorunda degilsin .böyle istemeyen cok kız var bu senin tercihin .ama en azından dogru insan olmalısın. baksana sen anlattıkca cocugun agzına kürekle vurmak istedim. zaten onun için ev kiralamıs üstüne doymak istiyorum demiş oncelikle hic konusmayı bilmiyor doymak nedir ?ikincisi madem böyle bisey istedin yaptın tamam gelecek gormuyosun bare kızı rahatlatsana odun(yani duygusal anlamda yanlıs anlasılmasın)seni daha cok paniğe sokmus bende pişman oldum falan diye🤦🏻♀️