hemsire_merve1 kim burada cenabet dolasmayi normal karşılamış bi okusana yorumları
İşyerinde seks
hemsire_merve1 simdi bu postta kim evlenmeden önce ilişkiye normal demis günah değil demiş yada kim evet ya cenabet dolaşmak günah değil demiş onu da söyle
hemsire_merve1 gereksiz yere hiç alakası olmayan bir postta kalkıp günah sevap bilmiyorlar diye ahkam kesiyorsun burada o kişiyle tartışan benim ve sen o kiseye diyosun ki günah bilmiyorlar neden alınmıyım üstüme
Guzelkizim
Sen kimsinki ben sana hesap verecem bee😂 zoruna giden bişeyler var galiba genelleme konuştum senden başka kimse bişey demiyor çünkü doğru şeyler yazıyorum ama senin bişeyler zoruna gitti neyse artık bilemedim 🤷🏻♀️
Guzelkizim konuşmayı bilmiyorsun bence kükreme kimseye sataşma
Milletin yüzünü yıkayıp yıkamayacağını eleştireceğine konuşmayı öğren senin gibi cahillerle Türkiye nasıl gelişecekse🤦♀️
hemsire_merve1 zoruma giden sen ve senin gibiler sokakta görsem karşıma alıp konuşmam bile okadar boşsun kalkmış birde bana Türkiye gelişmez diyorsun benim yüzümden ha bide 🤣🤣 Gel seninle Türkçe nasıl konuşulur tartışalım hatta Türkçenin ortaya çıkışına kadar anlatayım hatta kültür de yarıştırabiliriz ben baya iyiyimdir yani işim bu çünkü 🤣🤣 Ay çok güldüm sana🤣🤣
hemsire_merve1 konuşmak değil o ya yazışmak hani elindeki telefon ya bide klavye var o klavyede otomatik düzeltme var heh işte o 😘
Guzelkizim senin algı seviyen o kadar işte konuşmak her zaman karşılıklı gerçekleşmez senin konuşmayı bilmediğin kullandığın kelimelerden belli 😌
hemsire_merve1 konuşmayı bilmediğim için onlarca sınavdan mülakattan geçtim ben evet haklısın algı seviyem düşük olduğu içinde bu pozisyondayım👌
Guzelkizim 🤣🤣 sonuç ?
Çok merak ettim mesleğiniz ne o kadar mülakat sınava girmişsiniz 😅
hemsire_merve1 he buarada konuşmak herzaman karşılıklı gerçekleşir karşılıksız konuşma da şizofreni tanısı konulabilir 🤣
hemsire_merve1 Xx Ünv. Araştırma görevlisiyim 🙂 tahmin et tezim ne üzerine 🤣
Guzelkizim ayy ne kadar aptalsın yaa şuan ben seninle konuşuyorum karşımda mısın bi git bacım ya uykun gelmiş ne dediğini bilmiyorsun😂🤦♀️
hemsire_merve1 bak şimdi karşımda kelimesi iki taraflı kullanılır örneğin biriyle telefonda konuşursun karşında değildir ama karşılıklı konuşursun değil mi
hemsire_merve1 burada da öyle bir durum söz konusu evet yüzyüze deseydin seni anlardım haklı da olurdun ama karşılıklı kelimesi için sen aptal konumuna düştün kabul et 🤣
Guzelkizim yok bacım sende algılama sorunu var okuduğun üniversitede boş neyse ya
hemsire_merve1 ya tabi işte cevap bulamayınca hemen bir b.k atmalar hakaretler versene cevap hadi KARŞILIKLI konuşalım nereye gidiyorsun ama YÜZYÜZE değil KARŞILIKLI 🤣
- Düzenlendi
Guzelkizim aferin sana 👏 karşılıklı kelimesini nerde nasıl kullanacağımı öğrettiğin için 😂üni bitirmişsin meslek neydi bir cevap vermedin bir baltaya sap olamadınmı milleti eleştirirken?
hemsire_merve1 heh şöyle işte oldu bana aferim değil kuzum biz genelde öğretene değil öğrenene affffffferinnnn sana deriz affferinnn canım öğrendin simdi uyuyabiliriz yarin gel bidaha 😘
- Düzenlendi
Guzelkizim sen bebeni emzir yat uyu tatlım benim tutmam gereken nöbet var hadiii 😂