Petitbeurre Oğlu okula başlamış evde sıkılan bir anne 😀 oğlum doğmadan önce kitap okumaya bayılırdım 3 yıl boyunca fırsat bulduğum heranda okudum ama şuan çok daha iyi olucak 🎈
Petitbeurre bitterdelisi24 kitabı yazan yazarın kitapları öyle çok güzel betimliyor ⅔ kitabını okumuştum
Petitbeurre bitterdelisi24 kelebek adasıydı onu okumuştum ama yıllar önce hatta sen yazınca tam hatırlayamadım adını bakıp yazdım
Orange-woman Petitbeurre nermin bezmen ; sır ve devam kitabı auranın incileri Canan tan kitapları herbirini çok beğenmiştim
Petitbeurre Orange-woman canan tan ın çoğu kitabını okudum bende beğenirim nermin bezmende bakıyım tabiki
bitterdelisi24 Petitbeurre bende canan tanın butun kıtaplarını okudum :) piraye , en son yürekler ölur , eroinle dans , kelepçve , yüreğim seni cok sevdi :)
Petitbeurre bitterdelisi24 piraye yi iki gecede bitiridim çok sevmiştim bak birde Sinan akyüz piruze var onuda tavsiye ederim
bitterdelisi24 Petitbeurre ay okudum şamda bir türk gelini :) piruzenınr resmınu bile cizmiştim🤣 senınle zevklermız aynı ya
Panter321 Petitbeurre ‘ufka çok yakın’ Gerçekten aşırı derecede dehşet bir kitap çok güzel ve sürükleyici
Vanilyakokusu Petitbeurre canan tan yüreğim seni çok sevdi kesinlikle okumalısın 😭 eğer okursan yaz bana müthiş bir kitaptı halen daha etkisindeyim.
Petitbeurre Vanilyakokusu okudum o kitabı hatta 18 yaşımdan hemen önce okudum ve 18 yaşıma girdiğimde bütün organlarımı bağışladım 🍀
MarieLaforet Petitbeurre ay bir de Nazan Bekiroğlu kitapları 💜 Özellikle “Nar Ağacı” beni benden almıştı.