Olivetti Miskin hep diyorum ben tuzunu fazla kaçırmışım 😂😂😂 zaten 10 kişiden 7si bana düşman cok düşman yaptım 😂😂
Miskin Olivetti Ben orda akıl tutulması yaşıyorum. nekadar tanıyorsun ki düşmanlık besliyorsun😏 Tıssssss😂😂😂
Esmerimmm Lavinia_ çok fazla konuşmayı seviyor aslında konuşkan olması güzel yanında hiç sıkılmıyor ve sürekli güldürüyor ama bazen 😨😨😨
Olivetti Miskin birde birine düşmanlık beslemek için o kişiye cok yoğun duygular beslemelisin …. Yani nasıl ya nasıl 😂 bu kadar mı boşsun 😂 değil mi
Miskin Olivetti Demekki boşlar. 🤷🏻♀️ Ne çektin beeee valla. Şaka bi yana acınası kişiler olarak görüyorum ben. Şimdi bende düşman biriktiriyor muşum bu yazdiklarimla😱😱😂😂
Olivetti Miskin haberin yok mu benim için birisi post açtı burada sevmediğim birisi var diye 😂😅😅😅 bendem nefret ediyormuş …. Bende cok üzüldüm ama 2 Saniye 😂
Redrouge Eşimle alışveriş resmen işkence. Ben mağazaya girdiğim gibi alıp çıkarım . Ama eşim örnek vereyim markette skt, içerik, fiyat karşılaştırmasi iviri ziviri her şeyini inceler öyle alır . Onunla alışverişte çok yoruluyorum .
Olivetti MarieLaforet 🥰🥰 dimi Oda doğru . Biz eşimle pandemide beraberdik 24 saat 🤓🤓🤓 şimdi o işe başladı biraz kurtuldum ama akşamları gündüzün acısını çıkarıyor 😂[ç
MarieLaforet Olivetti Bazen tam kapanmaları özlüyorum zaten o sıralarda aşırı alıştım varlığına şimdi akşam olmak bilmiyor 😤
Olivetti Miskin cok büyük bi kaos çıktı modlar sildi postu 😂😂😂 foruma kayıtlı değilmiş dışardan postları okuyormuş sırf benim için hesap açmış yersennn 😂😂😂
Miskin Olivetti At yalani s.kim inananı demek istiyorum şuan 😂😂 Bisey diyimmi kesin burdan biridir de acaba kim onu merak ediyorum 🤔😂
Olivetti Miskin asfafagahha 😂😂 benim şüphelendiğim 2 isim var ama neyse 😂 yeni bi kaos çıksın istemem 😂