Olivetti Miskin haberin yok mu benim için birisi post açtı burada sevmediğim birisi var diye 😂😅😅😅 bendem nefret ediyormuş …. Bende cok üzüldüm ama 2 Saniye 😂
Redrouge Eşimle alışveriş resmen işkence. Ben mağazaya girdiğim gibi alıp çıkarım . Ama eşim örnek vereyim markette skt, içerik, fiyat karşılaştırmasi iviri ziviri her şeyini inceler öyle alır . Onunla alışverişte çok yoruluyorum .
Olivetti MarieLaforet 🥰🥰 dimi Oda doğru . Biz eşimle pandemide beraberdik 24 saat 🤓🤓🤓 şimdi o işe başladı biraz kurtuldum ama akşamları gündüzün acısını çıkarıyor 😂[ç
MarieLaforet Olivetti Bazen tam kapanmaları özlüyorum zaten o sıralarda aşırı alıştım varlığına şimdi akşam olmak bilmiyor 😤
Olivetti Miskin cok büyük bi kaos çıktı modlar sildi postu 😂😂😂 foruma kayıtlı değilmiş dışardan postları okuyormuş sırf benim için hesap açmış yersennn 😂😂😂
Miskin Olivetti At yalani s.kim inananı demek istiyorum şuan 😂😂 Bisey diyimmi kesin burdan biridir de acaba kim onu merak ediyorum 🤔😂
Olivetti Miskin asfafagahha 😂😂 benim şüphelendiğim 2 isim var ama neyse 😂 yeni bi kaos çıksın istemem 😂
Rouge Lavinia_ benim sinirim anlık kızıyorum 2 dk sonra unutuyorum .o hala biseyleri düzeltmeye çalışıyor. kendini ifade ediyor tamam diyorum bosver gecti hala anlatıyor böyle yapmak istememiştim şöyleydi böyleydi ..bu sefer ben yine sinirleniyorum hatırlattığı için. bak demekki gecmemiş sinirin ben sorunu kökünden halletmek istiyorum yanlıs anlasılma olmasın kapansın diyor .keske bunu degiştirse ben bosver dedigimde bosverse konuyu kapatsa
Lavinia_ Rouge ben bazen cidden boş ver tamam diyorum bazen kırgın olduğum zaman diyorum daha bir türlü hangisi hangisi çözemedi hep ters yapiyor 😂😂😂