Çok sıkıldım hergünüm bi dert düşünmekle geçiyo bi günde şöyle kafamda hiç bi sorun yokken rahat rahat dursam keşke 😣

İçkiydi dimi sizin sorununuz yanlış hatırlamıyorsam tabi

Bomonti canım cogu postlarına yazmadım cünkü dertten kurtulmak düsünmemek istiyorsan sadece üç seçeneğin var .ya eşini öyle kabul ediceksin ,ya o evden gidiceksin bitiriceksin ,yada aynı evde kalıcaksın ama o adamı sadece aynı evde yaşadığın arkadaşın gibi goruceksin kafanda bitirip hayatına o yok gibi devam ediceksin .baskada cozum yolu yok bana gore

Bomonti hep postlarınıza denk geliyorum sizin adınıza çok üzüldüm ama keşke ilacı vermek yerine doktora götermeye ikna eden bilseydiniz bilicsiz ilaç içmek çok tehlikeli

Rouge yani onun düzeleceği pek yok benim kendime bişey bulmam lazım bazen de boşansam daha iyi birisinin gelip gelmiyceği ne malum diyorum bunun içki huyu var gelecek olanın başka daha kötü huyları olursa falan diye her insanın bi kötü huyu oluyo kimse mükemmel değil illa ki de evlenilir tekrar

Lavinia_ konuşamıyoruz ki içki konusunu doğru düzgün onu ikna edebileyim bugün içkiyi bırakmaya mı karar verdin dedim içkiyle ilgili bişey deme bana deyip beni susturdu bende hiç konuşmuycam

Lavinia_ onlar 12 saat uzaklıkta pazartesi okulum açılıyor okul daha önceliğim belki okula giderken oyalanırım aklım dağılır

Bomonti Bak bu çok güzel okulun açılıyormuş kafan dağılır en azından☺️

Lavinia_ evet :) belki oda biraz üstüme düşer şimdi bişey yapmadan hep evde olunca merak etceği bişeyim yok

Bomonti 21 yaşındayam öğretmenlik Türkiye de okumuyorum 😊 peki sen?

Bomonti ne güzel 😊 ezcalığı bitirdim hayalımdi universite okuyunca eczane de çalışmak