Merhaba kızlar bende yeniyim ve size bişiy sormak istiyorum. 7 aylık hamileyim ve uzun bir süredir orgazm olamıyorum. Ben yaptıysam olmuyor sizce neden böyle oldu. Benim gibi olan var mı yada normal mi

Esses Aslında hamilelikte hormonlar yükseldiği için daha fazla tatmin duygusu oluyor ama herkes aynı değil tabii. Normaldir canım rahim bayaaa büyüdüğü için tatmin duygusunda azalma olması. Doğumdan sonra normale dönecektir. ☺

Tubis teşekkür ederim canım umarım dediğin gibi olur

Esses Sıkıntı yapma. Biz kadınlar o kadar çok şey yaşıyoruz ki zaten hamilelik stresi bambaşka birşey. Üstüne doğum stresi. Sonra lohusa sendromu derken inan orgazm olmak belki listeye bile girmeyecek zamanla. 😂

Tubis Ayneeen oyle sonra bebegin aglamasiydi gaziydi derken bakmisin baya zaman gecmis ve aklina bile gelmemis 😂

Esses ben de öyle canım maalesef 🤦🏻‍♀️ 7 aylık hamileyimm . Ve aynı dert. Sorun bizde değil, hamileliğin son trimesterında olmamızda. Bide acıyo ve yanıyo benim artıkkk çok😣 doktora gidicem sonunda

Esses hamilelikte böyle durumların olduğunu okumuştum ben çok can sıkıcıymış

Çocuğa bir şey olur psikolojisi de etkili oluyormuş.