Esmerimmm Adrienne 🤣🤣Sana birşey diyeyim mi zerre altın takmayı sevmezdim eşimde sağolsun çok sever 🤣🤣o yüzden küpem kolyem yüzüğümü hep altın aldı ama zarif kibar duruyor o yüzden takıyorum
Redrouge Adrienne ben sevmiyorum 😂 ama pırlanta sevmeyen kadın çevremde hiç görmedim ,istisnayim. Cimri değilim ama taki olarak pırlantaya da altına da para vermem 😂
Astalavistabeybi Adrienne Yok kız çok hoş benimki kaba değil 😂 kuyumcu tektaşları kötü oluyo altın olanlar
Cilekliturtaa Adrienne Alyansımın eni fazla geniş olduğu için rahatsızlık duyuyorum ve takamıyorum. Beş taşımı takıyorum sadece😊
Bisaniye Klasik alyansım var. Sürekli parmağımda. Takmayınca boşluğa düşüyorum 🙈 tek taş ve beş taşımda vardı senelerdir bir düğün vs olmasa takmıyordum. Geçen ay bozdurdum 😏
Sedaa Adrienne tek taş ve alyans takmayi severim ama sadece misafirlige giderken felan takarım, ev içinde takmayı sevmiyorum. Eşimde gümüş alyans takar. İlla takmalı demiyorum,takmasa da olur yani.
tugce_byr Adrienne Bence şart değil parmağından 7/24 yüzüğünü çıkarmayıp gözü dışarda olan insan var. Sevgi kalbe bağlı birşey mesela annem ve babam evlendiklerinde maddiyattan dolayı yüzük almamışlar hiçte olmamış geçen sene 50. Evlilik yıldönümünde babam tek taş aldı anneme 🥰 Ben zorunlu kılmam alyans pek sevmiyorum parmağıma oturuyor belli bir saatten sonra ama baget çok seviyorum kıyafetlerle çok hoş duruyor