Arkadaşlar ben iki yıllık evliyim bir çocuğum var. Eşimle nişanlıyken nadiren telefonda cinsellik konuşmuştuk. Zaten normalde görüşüyorduk gerek kalmiyordu telefona. Evlenince de telefondan alışveriş listesi dışında bir şey paylaşmadık.

Ama son zamanlarda aynı evin içinde sabahlara kadar seksting yapmak istiyor. Mesajla fotoğraflaşıp konuşuyoruz. Sonu da birliktelikle bitiyor ama benim küçük bebeğim var, eşim de sabah işe gidiyor yani bu kadar uykusuzluk çok saçma ama her zaman olmuyor tadını çıkar falan diyor eşim. Ama gerçekten saçmalıyor. Helalinden yapıyor daha iyi ya diye avutuyorum kendimi 😄 ama yok yani olacak iş değil. 6 saat mesajlaşmak nedir ya. Nereden çıktı bu fantezi bilmiyorum. Evet hoş ama bir saat konuşup buluşalım. Yani bu ise en fazla iki saatimi verebilirim 6 saat + buluşma ölüyorum. Bir gece yapıyoruz ertesi gece zaten ikimiz de ölü oluyoruz. Sonraki gece yine devam 😐 bu saatler içinde konuşulmayan her şey konuşuldu iyi de oldu. Nelerden zevk aldığımızı vs konuştuk hep. Hatta konuşacak bir şey bile kalmadı bence 😄 eşim sürekli her zaman olan şey değil diyor ama yani ben bekar da olsam sabah işe gitmeyecek de olsam bomboş da olsam iki günde bir sabaha kadar kimseyle mesajlaşamam…

Biliyorum burada da vardı seksting yapanlar 😄 aynı evin içinde yapan yoktur herhalde 🤷🏻‍♀️ yoksa var mı?

Turuncu aynı evin için de hiç yapmadık😂 garipmiş belki yüz yüze diyemediği şeyleri mesajla yazıyordur

Lavinia_ evet konuşamadigimiz şeyler konuşuluyor o şekilde ama yani bir iki saat de konuşulur sabaha kadar sinir oluyorum. Bir de ilişkiden sonra bile yazıyor kritik yapıyoruz 😩😩 1 saat de öyle konuşuyor 🤯

KirmiziOjeli di mi acaba başka gecelerde konuştuğu biri mi vardı sabahlara kadar diye düşünmedim değil 😕 cinsel hayatımız normal seyrinde. Haftada iki üç ortalama oluyor.

Turuncu kuşkulandıgın bir durum var mı ? Sosyal medya hesaplarında Veya başka sitelere üye olup sexting yapıyor olabilir mi . Fantezi olur cok normal ama ayda yılda bir olur her gğn mü olur

Olivetti aynen öyle biz de yaparız ama her gün değil ben annemlere babannemlere yatılı gittiğimde sabahlara kadar sexting😅bu biraz garip geldi bana.4 yaparsın 5 yaparsın ama sıkılırsın bi süre sonra

Turuncu nedenini sorunca ne diyor peki ? Aynı evin için de yapmak çünki mantıklı bir haraket değil

Turuncu o salondadır sen diger odadasındır gelısıne gelısır olay tamam da 6 saat mesajlasmak ne.. ben bikere esıme fotoğraf attım aynı evdeyız ne alaka yazdı 🤣🤣 bence buna bir dur de canım cok sacma ve anlamsız saatlerce msjlasmak

Saçma ve anlamsız bence ya resim atarsın 1 2 sonra hop yatağa ben öyle atarım evdeyse bile deneme yaparken sonra ilişki olur ama 6 saat ne 🤣

Olivetti 😂😂😂😂ben ayrı kalınca her gün de yapsam sıkılırım ara da bi lazm bana😂

Kiss_masali kızım ben yazları kocayı tek başına köyüne gönderiyorum bir gidişte en az 2-3 hafta kalıyor napalım 3 hafta da kururuz 😂😂😂😂

Turuncu seni korkutmak istemiyorum en kötüsünü paylaşmak istemezdim ama acaba başka biri varda bu saate kadar kiminle konuşuyosun deme diye böyle bişey mi yapıyor

Olivetti 😂😂😂gönderiyosan iyi.hani ben de gönderiyorum bi yrlere ama ennn fazla 3 gün😂😂😂en fazla 3 gün ayrı kalmışızdır😂seninki iyi ama😂kurumaktansa her gün sexting süper

2 yıl evlilik ve çocukta var . İlişkinizin monotonlastigini düşünüp böyle heyecan katıyor olabilir . Bende iki senelik evliyim ve 7 aylık bir bebeğim var son zamanlarda bende ilişkimizin monotonlastigini düşünerek farklı şeyler deniyorum. Kendi açımdan baktığımda 6 saat belki size göre fazla ama bana normal geliyor . Bu 6 saat mesajlaşma hep evde mi oluyor ?