- Düzenlendi
Arkadaşlar ben iki yıllık evliyim bir çocuğum var. Eşimle nişanlıyken nadiren telefonda cinsellik konuşmuştuk. Zaten normalde görüşüyorduk gerek kalmiyordu telefona. Evlenince de telefondan alışveriş listesi dışında bir şey paylaşmadık.
Ama son zamanlarda aynı evin içinde sabahlara kadar seksting yapmak istiyor. Mesajla fotoğraflaşıp konuşuyoruz. Sonu da birliktelikle bitiyor ama benim küçük bebeğim var, eşim de sabah işe gidiyor yani bu kadar uykusuzluk çok saçma ama her zaman olmuyor tadını çıkar falan diyor eşim. Ama gerçekten saçmalıyor. Helalinden yapıyor daha iyi ya diye avutuyorum kendimi 😄 ama yok yani olacak iş değil. 6 saat mesajlaşmak nedir ya. Nereden çıktı bu fantezi bilmiyorum. Evet hoş ama bir saat konuşup buluşalım. Yani bu ise en fazla iki saatimi verebilirim 6 saat + buluşma ölüyorum. Bir gece yapıyoruz ertesi gece zaten ikimiz de ölü oluyoruz. Sonraki gece yine devam 😐 bu saatler içinde konuşulmayan her şey konuşuldu iyi de oldu. Nelerden zevk aldığımızı vs konuştuk hep. Hatta konuşacak bir şey bile kalmadı bence 😄 eşim sürekli her zaman olan şey değil diyor ama yani ben bekar da olsam sabah işe gitmeyecek de olsam bomboş da olsam iki günde bir sabaha kadar kimseyle mesajlaşamam…
Biliyorum burada da vardı seksting yapanlar 😄 aynı evin içinde yapan yoktur herhalde 🤷🏻♀️ yoksa var mı?