Eşim ve seksting...
Turuncu bir anda böyle bişeye merak salması neden bana normalmiş gibi gelmedi bilmiyorum şuan 😐
KirmiziOjeli di mi acaba başka gecelerde konuştuğu biri mi vardı sabahlara kadar diye düşünmedim değil 😕 cinsel hayatımız normal seyrinde. Haftada iki üç ortalama oluyor.
Olivetti aynen öyle biz de yaparız ama her gün değil ben annemlere babannemlere yatılı gittiğimde sabahlara kadar sexting😅bu biraz garip geldi bana.4 yaparsın 5 yaparsın ama sıkılırsın bi süre sonra
Turuncu o salondadır sen diger odadasındır gelısıne gelısır olay tamam da 6 saat mesajlasmak ne.. ben bikere esıme fotoğraf attım aynı evdeyız ne alaka yazdı 🤣🤣 bence buna bir dur de canım cok sacma ve anlamsız saatlerce msjlasmak
Kiss_masali ayrı kalınca bizde hergün yaparız 🤣🤣🤣
Saçma ve anlamsız bence ya resim atarsın 1 2 sonra hop yatağa ben öyle atarım evdeyse bile deneme yaparken sonra ilişki olur ama 6 saat ne 🤣
Olivetti 😂😂😂😂ben ayrı kalınca her gün de yapsam sıkılırım ara da bi lazm bana😂
Kiss_masali kızım ben yazları kocayı tek başına köyüne gönderiyorum bir gidişte en az 2-3 hafta kalıyor napalım 3 hafta da kururuz 😂😂😂😂
Olivetti 😂😂😂gönderiyosan iyi.hani ben de gönderiyorum bi yrlere ama ennn fazla 3 gün😂😂😂en fazla 3 gün ayrı kalmışızdır😂seninki iyi ama😂kurumaktansa her gün sexting süper
Kiss_masali beni de götürmesin diye ses etmiyorum isterse 1 ay kalsın yeterki bana dokunmasın 😂😂
2 yıl evlilik ve çocukta var . İlişkinizin monotonlastigini düşünüp böyle heyecan katıyor olabilir . Bende iki senelik evliyim ve 7 aylık bir bebeğim var son zamanlarda bende ilişkimizin monotonlastigini düşünerek farklı şeyler deniyorum. Kendi açımdan baktığımda 6 saat belki size göre fazla ama bana normal geliyor . Bu 6 saat mesajlaşma hep evde mi oluyor ?
- Düzenlendi
Olivetti orası öyle😂😂😂araya daha çok istek ve çok özlem girince bambaşka oluyooo