Olivetti orası öyle😂😂😂araya daha çok istek ve çok özlem girince bambaşka oluyooo

Turuncu bana da öyle geldi bir anda bu şekilde normal değil ya günah almak istemiyorumda

Olivetti bu şu şekilde anlaşılır aslında. Eşine yazdığı mesajlar ayrıntılı uzun ve özenli mi. Yoksa geçiştirir tarzda veya sadece kadını konuştıracak tarzda mı ?

Nietzsche bilmiyorum benim her şekilde midem bulandı bu durumdan . İnşallah biz günahını alıyoruzdur . Her gece olmaz be

Olivetti ya her gece başka kadınla da konuşulmaz bence . Bilemedim ,sonradan böyle olması da garip.

Olivetti inşallah öyle değildir ya , bu olayı ancak arkadaşın kendisi çözebilir

Turuncu Hiç normal bir durum değil bide birden çıkması neden? Bence biraz sorgulamalısınız muhakkak tetikleyen veya altında yatan bir sebep olmalı diye düşünüyorum. Fantezi vs tamam ama bu farklı bir boyut almış.

Olivetti üç seferdir her iki günde bir oluyor. Yani bir haftada üç defa yaptık bunu. Sosyal medya hesapları normal yani kendi halinde takılan öyle maç falan takip eden biri. Gece de ben çocuk uyanmasa bile hep uyanıyorum aliskanlik. Uyuyor sabah erken kalktığı için. Ama tabi işe geç gideceği zamanlar çok erken yatmaz 2 3 gibi yatar telefona bakar o ara bir şey yapıyorsa yapıyor

Cilekliturtaa evet yine her gün de olur ama uzun saatler olması çok çok saçma anlamaya çalışıyorum

Olivetti sabaha kadar iki günde bir gezdiğini sanmıyorum. Yani diyelim ki böyle bir şey yapıyor on günde bir falan yapabilir çünkü gece uyuyor gündüz çalışıyor akşam beraberiz…

Nietzsche yok sürekli yazıyor hep çevrimici ve mavi tik hemen oluyor. Sigaraya çıkıyor su içmeye çıkıyor ama hep yazıyor bunları yaparken de. mesela ben lavaboya gidicem diyorum. Orada da yazabilirsin diyor.

Olivetti

2zlerim

Kiss_masali bir haftadır yapıyoruz. Üç defa yaptık sabaha kadar bir gün aralıklarla

Lavinia_ değişiklik olsun biraz diyor. Onu da anliyorum ama değişiklik değil bu eziyet olmaya başladı

Redrouge evet hep evdeyiz. Ya şöyle düşünün gece 2de başlıyor sabah 8e kadar… Hiç uyumadan güne başlıyorum bebeğim 8de uyanıyor. Akşam bebegimiz uyuyunca başlasak en azından bitirip biraz uyuruz. Hiç uyumamak çok yorucu konuşurken uykum gelmiyor tabi ki ama gündüz harap oluyorum

Olivetti eşim ikizler burcu ne kadar taniyabilirim ki onu 😄 umarım geçici bir fantezidir….

Olivetti ya garip takıntısı olan insanlar var ,o tarz bir şey bence bu da . Belki bir yerlerden özenmiştir falan olabilir

Turuncu samimi fikrim ben olsam şöyle düşünürüm bence eşiniz önceden bu tarz biriyle konuşuyor olabilir ve artik o hayatinda olmayabilir haliyle boslukta hissedip ayni ihtiyaci siz uzerinden yurutebilir hic bir erkegin fantezisinde odaya gidip isine baslamak varken baska odadan mesaj yazmak oldugunu sanmiyorum