Turuncu bana da öyle geldi bir anda bu şekilde normal değil ya günah almak istemiyorumda
Eşim ve seksting...
Turuncu Hiç normal bir durum değil bide birden çıkması neden? Bence biraz sorgulamalısınız muhakkak tetikleyen veya altında yatan bir sebep olmalı diye düşünüyorum. Fantezi vs tamam ama bu farklı bir boyut almış.
Olivetti üç seferdir her iki günde bir oluyor. Yani bir haftada üç defa yaptık bunu. Sosyal medya hesapları normal yani kendi halinde takılan öyle maç falan takip eden biri. Gece de ben çocuk uyanmasa bile hep uyanıyorum aliskanlik. Uyuyor sabah erken kalktığı için. Ama tabi işe geç gideceği zamanlar çok erken yatmaz 2 3 gibi yatar telefona bakar o ara bir şey yapıyorsa yapıyor
Cilekliturtaa evet yine her gün de olur ama uzun saatler olması çok çok saçma anlamaya çalışıyorum
Kiss_masali bir haftadır yapıyoruz. Üç defa yaptık sabaha kadar bir gün aralıklarla
Turuncu samimi fikrim ben olsam şöyle düşünürüm bence eşiniz önceden bu tarz biriyle konuşuyor olabilir ve artik o hayatinda olmayabilir haliyle boslukta hissedip ayni ihtiyaci siz uzerinden yurutebilir hic bir erkegin fantezisinde odaya gidip isine baslamak varken baska odadan mesaj yazmak oldugunu sanmiyorum
Turuncu ara ara bu şekilde yazışmak iyi ama sürekli olması gerek yok bnce