Hanımlar merhaba. Ben 2 yıldır evliyim bu zamana kadar bi kere bile orgazm olmadım hiçbir şekilde bişey hissetmiyorum ve ilişkimiz çok kısa sürüyo 3 dk felan bundan kaynaklı olabilir mi aceba
İlişkide zevk almama
İnternetten cinsellik hormonunun harekete geçirecek bitkiler yiyecekler araştır kullan faydası olur inşallah
Bir profesyonelden destek alın, hayat böyle geçmez:)
Summeyye O kadar kısa sürede orgazm olman zaten çok zor canım. Kadınların orgazm olabilmesi için ön sevişme dediğimiz evreyi azda olsa yapması gerekiyor. Eşinle alakalı bir durum bu bence konuşmalısın. Önce seni rahatlatmalı kendisi ikinci planda olmalı. Sağlıklı cinsel ilişki bu şekilde oluyor ancak.
bunun için doktora gidilmemeli. beyinle konuş
Nida Canım 3 dkdan uzun sürüyor. Ben ve eşim cinsel ilişkiyi sadece erkeğin orgazm olması gibi düşünmüyoruz yok öyle bir yaaama. Ne ben erkeğin orgazmı için rahatlığı için bir "araç" olarak orada bulunmuyorum ne de o. İlişki iki tarafa da iyi gelmeli. Bazen oluyor erken boşalma durumu ama erkek eğer kadını o sırada gerçekten önemserse bu durumu da yönetebiliyor. Hemen bitsin de uyuyayım diye geçiriyorsa aklından 7 saniye de sürebilir!
Summeyye sevmediğiniz biriyle mi evlisiniz acaba? insan sevdiği kişiye muhabbet dıyar birşeyler hisseder çünkü. İlişki esnasında o duyguya girememek imkansızlaşır😟