Adsizbayan 2minikmucize kız birisi post açmıştı kocam onu straponla yapmamı istiyor filan yazmıştı sonra baya kişi yorum yaptı çocuk ilan etti en son 16 yaşında ergenmis totosundan zevk aliyomus erkekler bilmem ne bı ton şey söylemişti eski postlarda bulamadım ama erkek olduğu çıktı yani 😁
Yokartikk bitterdelisi24 gerckten erkek olan varsa yani ne merak ediyorlar da giriyorlar buna işleri güçleri bırakıp bizim postlari okumak zevklimi geliyor onlara anlamadim yada kafa bulmak icinmi saçmalık bence!
Deleted09 Seksibey He bizde inandık. Zamanında regl oluyormusun peki? Düzenli mi düzensiz mi? Gerçi hoş s**ten kan gelir mi bilemiyorum🤮
Adsizbayan bitterdelisi24 ah ne güzel bosnaklari da severim kayınvalidemin de komşuları Boşnak çok samimiler 😊 ben Malatyaliyim sen canm ?
bitterdelisi24 Lidya44 dogru söylüyorsun tamam sanal bi ortam ama ınsanlar gercek yani robotla konusmuyoruz sonucta valla üzücü böyle bos işlerle uğraşmaları🤦🏻♀️
bitterdelisi24 -Sunshine- bencede ınsanlae gerçekte anlatamadı seyleri burda paylasıyo konusuyo utanmadan skılmadan.. illa birileri gelıp ıcıne edicek🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Anilla bitterdelisi24 Buraların çivisi çıktı gerçekten 😐 demek sana yazıp taciz etti Ne ayıp ne aşağılık birsey bu hepimiz kadınız kardeşiz Burda yeri geliyor üzülüyoruz yeri geliyor tartışma oluyor fıkır alışverişleri oluyor ama bu formu ne sanıyorlar neye çevirdiler belli değil artık kimin ne olduğu
senOlsanBari Afedersiniz de boku çıkmış gerçekten. Eskisi kadar girmememin sebebi de bu önceden güven vardı istediğimiz gibi konuşuyorduk şimdi her yerden farklı biri çıkıyor.
2minikmucize Adsizbayan a tamam hatırladım hatta bende kadınlar vajinadan erkekler penisten zevk alır yazdım yani günah olduğunu ima etmiştim anal yapanlardan linç yemiştim 🤣🤣🤣unutmam imkansızdı