Merhaba kizlar nasil siniz coktandir post atmiyodum bugun atmaya karar verdim😂 (aranizda esra erola bakan var mi)ahmet fatma var acayip bu ikili kiz engeli ve o kizla evli ve engeli maşını aliyo ve bu ahmet denen adam evli iki cocuk babası çok sinir bozucu bu Ahmet 🤬
Esra Erol meselesi
Aysenur_68 evet izliyorum Fatma annesine tekme attı :/
Aysenur_68 demin tiktoklarına denk geldim 🤦♀️
atmosfer evet yia 😵💫
Aysenur_68 evet izledim ve gerçekten içler acısı bir durum 😔 fatmanın engeli çok açık ortada ve annesi de çaresiz kadin ne yapacağını bilmiyor engelli kızı dövmüşler sahte altin takmışlar ve kız ifade edemiyor kendini ne hallere düştük çok üzülüyorum böyle şeyleri görünce evden kaçan evli kadınlar mi desem kuma üstüne gidenmi ne hallerdeyiz allah hidayet versin
eşimle beraber izliyoruz artıkk gece 1 2 de dizi izler gibi açıp onları izliyoruz😩 içler acısı bir durum ya aile içi istismar desen var hırsızlık desen var şiddet almış başını gidiyor.. gülşah beni çok üzüyor ama ya😪
Aysenur_68 onlar fenomen olma yolundalar dun aksama kadar canli yayin yaptilar. Yayindakilere sevgi gosterisi yaptilar. Felan filan maalesef fatma kimseyi dinlemiyor. Yayinda da dedi ben annemi sevmiyorum kaynanami seviyorum diyor. Kizin yaşı reşit oldugu icin zor kurtulur gibi. Bu evliliğe en başta engelinden dolayi müsade etmemeleri lazimdi bence.. birde maaşı kessinler bakalim. Aynı aşk devam edecekmi birde ozman izleyelim görelim..
[silindi]
Kayınvalidenin, fatmanın ve annesinin de mental problemi olduğu bariz ortada
Kokoshanim08 Aynen kesmeleri lazim o maaşı Ahmet yiyo pislik adam