Bir çocuk şarkısı var hepimiz biliyoruzdur çocuğu olan anneni seviyosn alkışlar teyzeni halini dayini amcani falan sayıyor bebeğim 9aylkk alkış yapmayı çok seviyor bende o şarkı da videosunu çektim tesadüf bebeğim teyzeye dayiya anneye babaya alkış yaptı halini seviyosan amcanı seviyosan yerine alkış yapmadı durdu fark etmedim çekerken watsapa attım kaynana aradı çocuğu ogretmissin bide paylasmissin herkdz görsün bilsin diye dedi şok oldum telefonda güldüm dedim demek benim bebeğim üstün zekalı olucak kimi sevmesi gerektiğini biliyor 🤭 ilk doğdun da evimize gelmişlerdir sadece 10 dakikalık mesafede oturuyor. Aptal kadın hıc aramaz böyle bişey için arıyor oğlumu kocaman bir öptüm kiiii 😜😛🤩

Handehmtr 9 aylık çocuğa nerede alkışlaması gerektiğini öğretemezsin,kayınvaliden biraz abartmış. Ama senin de eşinin annesi için aptal demen hiç hoş olmamış.

Kavakyelleri kesinlikle katılıyorum her paylaşımda kendilerine bir pay çıkartıyorlar sanki hayatımızda başka kimse yok ben bir keresinde baba tarafına bişey demiştim eşim tarafı üzerine alınmış bende yarası olan gocunur dedim 🤣

Handehmtr ahahahhahaa yaa benim kızımda teyzeye dayıya anneanneye alkış yapıyor ama amca hala babaanne diyince alkış yapmıyor eşimde iyi öğretmişsin der bende çocuk hissetmiş ben napıyım diyorum😂😂 çocuklar kimin tarafını seveceğini şimdiden belli ediyor maşallah😂🧿

Handehmtr kasıtlı yapsan bu kadar olurdu 🤣 kayınvalıden tesaduf olabilceni düşünememiş demekkı her zaman kı gibi senaryo yazmıslar kafaalrından🤷🏼‍♀️🤣

Handehmtr aptal kadın mi hahahhahahaha cok güldüm yaaaa 😄😄😄😄çocuk haklı ama napsin onlarla çok içli dışlı olmadığından isimlerini duyunca da yabancı diye tepki vermemiş 😄😄😄😄 bu kaynanalardan çektiğimiz ne bizim vay arkadaş 😄😄😄

Armis gelinler iyi olsa kaynanalardan cekmez aslinda bilmem anlata bildimmi…

Esmerkiz sen bizzat kendin kaynanasin sanırım 😄 bide sen çıkma basımıza git ya amannn iki surda stres atıyoruz kime ne söylediklerimizden Allah Allah bunlar da iyice öğretmenlik yapmaya merak saldılar .

Armis yo kaynana olmadim ikitane oglum var insallah birgun bende kaynana olurum. Ama hicbir zaman benim aileme karsi esimin ailesine karsi ayrim yapmadim . Kendi ailemi sevsinlerdiyede zorlamadim…

Armis hem sitresini kaynanayla atma huzursuz olursun icten icten saygi sevgi herseyin başı.

Esmerkiz heee tmm tmm senin iki oğlun var ileri de nasip olursa iki gelin alacaksın ondan bu tutumun yorumların anladik 😄 kız ben hicbisey yapmıyorum kendisi benimle bir itişmeye başladı nişanlılıktan beri ben evimi duzerken oda A dan Z ye herseyi aldı kendine bi görsen bana gelince de para yok dedi ama kendisine gelince herseyi aldı sen sinirlenmez misin hadi cevap ver. Salonuma avize alamadım para yok dedi . Dış cekim yapamadım para yok dedi. Evlilik teklifi yapacaktı eşim hayali vardı para kaynanamda toplandığı icin vermedi yapamadi ama kendisi stor perdesinden tut halısına kdr koltuklarını her odaların yeniledi simdi ben mi sevmemekte suçluyum? Anlatmadığım daha neler var 4 aylık evliyim ve hala salonuma avize alınmıyor niye cunku para yok ama kendisi tek disine 300 TL verip yaptırmayı biliyor 😄 bak nasıl sinirlendim aklıma gelince yenilendi 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Esmerkiz sen hangi köyün gelinisin agzinada etseler susan saflardan mısın yoksa . Ayrıca aklı olan bilir 9 aylık çocuğu ben nasıl öğretiyim çocuklar istediğini sevmeli bence diyosun ? Boş tutumunuda al git

Armis okadaaaaaaar haklısın ki boğazına binseler ses etmeyen tiplerden bu kadın belli bırak . Seninde kaynanani Allah bildiği gibi yapsın bu arada baya seni kıskanmis gelin almak yerine gelin etmiş kendini