hazanmevsimi24 kişiliğinizi bozmuş pislik . Allah korusun yavrularımızı ne kadar duysakta inanmak istemiyorz

Ohno seni üzduysem cok ozur dilerim niyetim kimseye yasadiklarini tekrar hatirlatmak degildi biluyorum cok zor🙏😨 ama bunu susarak hic konusmadan ututmaya calisrak iyilestiremeyiz bn senin cok guclu olduguna eminim 🙏 ama icine işik girsin guneş girsin iyileş bunu anlatarak yap guçlu oldugu kendin goreceksin o zmn iyilesmek cok daha kolay olucak 🙏❤

• Ohno bunu yanıtladı.

Allah hepsinin belasını versin inşallah gün yüzü görmesinler inşallah 😒😔 Bende hamileyim Allahım çocuklarımızı böyle insanlardan nasıl koruyabiliriz

Yazılanları okuyunca cok kotu oldum evet yasamadim taciz olayi ama resmen yaşamış gni hissettim 😔Babam bizim cok fazla tek bir yere göndermezdi meger bildigi varmış dolmuşa tek bindirmezdi markete tek yollamazdi kuzen dayi amca vb sarılıp opmezdik yan yana oturmazdik geriden hos geldin vb yapardk iyiki de babam bizi böyle korumuş diyorum 😔Allah o pisliklerin belasını versin naletler

Happyy evet emdr terapisi görmeye baslamistim gecmiş silme die sonra basima baska kötü olaylar gelince bıraktim ücretide bayagi yüksek bi işlem hangi birini unutucam ki hangi birini keşke diorum bazen hafizami kaybetsem sadece evladini hatirlasam onun anilarini dogurdugum günü baska her seyi unutsam

hazanmevsimi24 ciddi anlamda devletin bu travmalari yasiyan kadinlara ücretsiz destek ve terapi saglamasi lazim.. acaba varda benmi bilmiyorum bilgisi olan varmi?

Tomris Şerefsiz kelimesi hafif kalıyor bunun yanında aklıma geldikçe nefesim kesiliyor rabbim kimseye yaşatmasın yapanlarda allahindan bulsun

Happyy tek duam iki kişi var benim çektiğim acının azicigini çeksinler ne yaşadığımı anlasinlar ki eşimle aramiza girmesinler bozmaya çalışmasinlar

Serap02 yani söyle pskologa gittigim dönemler cok cok iyidim daha sonra tedavi ortasinda eşimin beni aldattigini ögrendim bu benim için büyük bi yıkımdı igrenc seylere tabiklik ettim bu sanirim digerini bastirdi :(

Ben 12 yaşlarındayken 7 . Sınıfa gidiyordum. Anneannemin evinde kuzenim büyük evli değildi. Biz o zaman küçüktüm nerden bilicektim şakalaşiyorduk hep herkes aşağıdayken biz küçük kuzenlerle oynarken sen gel buraya ne kadar şirinsin deyip cinsel organımı elleriyle okşadı offf çok kötüydü

Serap02 yani aile evinde yagmurdan kacarken cocuk yasta evlenip koca evinde doluya tutuldum allah yardimcim yardimcimiz olsun inşaallah

Happyy ilkokul öğretmenim kız öğrencileri sürekli kucağına otururdu bigun benide kucağına oturttu bazen öperdi. Bigun tiyatro gösterisi oldu orada 2 arkadaşımla bizde görevlidir oyun bitince öğretmen eğildi kollarını açıp sarıldı sonra öptü bizi. Yien bu öğretmen karısının çıplak fotoğraflarını çekip okul bilgisayarina atmış slayt gösterisi izliyorduk bir anda çıplak resimler çıktı ortaya. Öğretmenin adı Mehmet toksoy şerefsizin tekiydi
          Ortaokuldayken annemle dolmuşa bitmiştir birisi popomu sıkmışti o an çok korktum ama kimseye bisey diyemedim.

Happyy Canımmmmmm çok teşekkür ederim asla üzmedin böyle düşünüp sende kendini üzme nolur niyetinin kötü olmadığını çok iyi biliyorum bizler güçlü kadınlarız aşarız her durumu 🌸

Bundan Bı 9 sene faln once telefonum bozulmuştu arkadaşımla tamırcıye goturduk hafıza kartını ıcınde bıraktım hıc aklıma gelmedi alması ne kadar salaklık. Neyse telefon oldu ertesi gun aldım ama ıcınde kart yok fotolarım hersey ıcınde acaba dusumdum mu diye bakmadığım yer kalmamıstı aklıma telefoncu gelmıstı arkadasım aradı ondaymıs neden boyle bısey yapar buna hakkı varmı cok korktum hala korkarım sonra aldım kartı ama hep aklımda neden neden aldı

12 yaşlarında falandım hiç unutamıyorum annemin arkadaşına gittik kahvaltıya herkes balkonda bende mutfağa gittim su içmeye sanırım kadının kocası Birden arkamdan sarıldı sen ne kadar büyümüşsün dedi tişörtümün önünden göğüslerime baktı sütyen askılarımı çekip bıraktı bunlar da büyümeye başlamış dedi hiçbirşey yapamadım döndüm kaldım hemen içeri gittim hala o iğrenç nefesini hissediyorum hatırladığım da ahlaksız herşf hala annnemlerin evine gelir annemgil bayılır onlara her seferinde nefret ediyorum onlardan derim ahlaksız şerefsiz sapık