Dedimyabiri bence bi sakıncası yok soğuk olması dışında fakat aşırıya ve saçma yerlere gitmedikçe her türlü fantazi yapılabilir sınır bilmek önemli ve sizde zevk aldıysanız problem yok

Dedimyabiri kizzz boşver batsın yatak alacağın zevke bak bende eşime yapmıştım delirmisti adam….ikinizde mutluysaniz değişik fanzatikere aciksiniz sanırım

Abi ben sanırım bu cinsellik konusunda çok moronum ya. Benimki dondurmayla odaya girip bana sürmeye kalksa NAPIYON OLUM diyip iterim çünkü

Dedimyabiri dondurmadan soğudum ahskajdksnd😂😂 iyi yapmışsınız baciko😂😂

Bizimki de nimet günah der ben herseye açığım ama eşim pek değil o yüzden bende teklif etmiyorum

Dedimyabiri benimki de çikolata sürmüştü 😅 çikolatayı eritip çilek bandirip yiyoduk sonra bu önce çileği kendisi bana yedirdi. Sonra dudağında çikolata kaldı dedi onu emdi derken niyeti bozdu adam. Bi baktım her yerim çikolata 🤭🤭 geçen yıldı tabi daha bebem yoktu. Şimdi 3 aylık bebişim var öyle bişi yapsa bebişimi emzirirken o yararlanılır çikolatadan 😂😂

Mayoneziseverim awhshshshsh al bendende o kadar öküzlükte mastır yaptım böyle şeyler okuyunca ulan neler yaşanıyor be diye iç geçiriyorum kocamada üzülüyorum 😂😂😂😂

Dedimyabiri GERİZEKALI erkek olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam yeni katılmışsin ve saçma sapan post açmışsın @adm

Dedimyabiri eeee ne guzel iste ben kocamin arkasindan kosuyorum dondurmayi birak gelsin bana yanassin diye ama nerdeeeeeeeee 😞😓😞😓