-Sunshine- Ozge49595 Canım istersen içini açıp resmini atarsan ben bakabilirim az çok anlıyorum yada babama da gösterebilirim imam olduğu için o daha iyi anlar en azından için ferahlar.
Cikolataligofret Ozge49595 buyüyse yakilmasi gerekiyor ama yoksa sanirim tesirini felan devam ettiriyormus ben oyle duydum
-Sunshine- Ozge49595 Anladım canım en makulu akan bir suya atmak. Kime giderseniz gidin çoğu bunu diyecektir sana.
Birnickimbileyok Hocaya açtırın siz açmayın her ihtimale karşı, yakınlarda cami imamı da olur bakarlar basit bir muska dua da olabilir büyü de dikkat edin
Ozge49595 Birnickimbileyok yok cumaya kadar annemi bekleyecem götürüp kendisi tanıdık bi hocaya göstercek
Rouge Ozge49595 tövbe bismillah allahtan bende acılmıyor foto kötü biseyse etkilenirim ben bilmem böyle seyleri umarım büyü degildir tüylerim diken diken oldu
zarifhanim İçini açıp resmini atarsanız okunaklı bir arapça ise size tercüme edebilirim. Büyü değil de muska gibi geldi. Korkmayın belki titremeniz psikolojik etkiden dolayıdır
Cikolataligofret incilikaftan niyeki bizde daha önce bulmustuk hoca efendi yakilmasi lazim demisti kotu biseydi