Birnickimbileyok Hocaya açtırın siz açmayın her ihtimale karşı, yakınlarda cami imamı da olur bakarlar basit bir muska dua da olabilir büyü de dikkat edin
Ozge49595 Birnickimbileyok yok cumaya kadar annemi bekleyecem götürüp kendisi tanıdık bi hocaya göstercek
Rouge Ozge49595 tövbe bismillah allahtan bende acılmıyor foto kötü biseyse etkilenirim ben bilmem böyle seyleri umarım büyü degildir tüylerim diken diken oldu
zarifhanim İçini açıp resmini atarsanız okunaklı bir arapça ise size tercüme edebilirim. Büyü değil de muska gibi geldi. Korkmayın belki titremeniz psikolojik etkiden dolayıdır
Cikolataligofret incilikaftan niyeki bizde daha önce bulmustuk hoca efendi yakilmasi lazim demisti kotu biseydi
incilikaftan Cikolataligofret Benim bilgi sahibi olduğum kadarıyla tuvalete atılmaz yakılmaz dışarı atılmaz. Kişiden kişiye değişiyor o
Hayat_ Ozge49595 benim halamada yapılmış akar suya atin demislerdi evde bulup atin denildi acmadan direk suya atin
Emineyilmaz Ozge49595 yak suya at falan diyolar dinleme sen. Açmakla bişey olmaz. Eve almak daha saçma. Ben olsam asllaaa evde tutmam. Kız evde tutmaktan korkmuyorsun içini açmaya korkuyorsun. Aç fotoğrafını çek at buraya yorumlarız
Ozge49595 Emineyilmaz biliyorum ama annem sagolsun gözümü korktu onun yüzünden acamiyorum ona verecem diye bekletiyorum
Kendinibegenmis Ozge49595 eğer büyüyse ne kendi kendinize açın ne de yakıp suya falan atın işini bilen birine teslim edin
Deleted09 Ozge49595 bence sirkeye koyun 1 gece beklettikten sonra kimsenin ayak basmayacağı bi yere gömün.