Ozge49595 Astalavistabeybi hayir daha önce yoktu yeni olan bisey benim evimde değil kaynanamgilin evinde ben kendi evime gpturcem cuma anneme verecem aslında acarim ama annem gözümü korktu yoksa ben merak sarar açardım şimdiye
Astalavistabeybi Ozge49595 Bide kendi evine mi götürecen 😱 manyaklaşma ya bırak üstelik kaynananın evindeyse sanane söyle kaynanana halleder o
Ozge49595 Emineyilmaz biliyorum ama annem sagolsun gözümü korktu onun yüzünden acamiyorum ona verecem diye bekletiyorum
Ozge49595 Astalavistabeybi unrubda bile degik üstelik eşimle şiddetli kavgalarımız var acaba nedeni bumu
Astalavistabeybi Ozge49595 Bu konuyu konuşunca muskaya bakınca başım ağrıdı İnan normal bir şey yoktur içinde 😏 kolay gelsin bizide haberdar et
zarifhanim Ozge49595 yarısını tahmini ezbere okuyabildim Fatiha ve Ayetül kürsi yazılmış. Devamında da besmele ile başlayan ayetler var, Kuranı kerimden. Ama okunaklı değil, hani hangi ayetler olduğunu bilsem koruma amaçlı yazılmış muskaya benziyor
Kahvehatunu Ozge49595 İcini ac bak tuhaf yazılar varsa yak Cevşen gibi dini birseyse kuran yazısı olur
zarifhanim Kahvehatunu Osmanlıca değil, Arapça. Muska yazılırken harekesiz noktalama işaretsiz yazıyor çoğu.