Selam kızlar 🌸
Aldığınız evlilik teklifi ve hayalinizdeki evlilik teklifi nelerdi ?😇
Ben İzmir’de yaşıyorum. İstanbul’a gitmiştik eşimle. Denizin ortasında etmişti gemide 😂 Hayalimdekini anlatamıyorum Instagram’da Poli.vanlife diye bı sayfada organize edilmiş teklifler çok hoşuma gidiyor öyle bişey isterdim 🥴
Evlilik teklifiniz
Evlilik teklifi bile etmedi odun hayaller hayatlar yaşantılar somali 🤨🤨
Canimkizim Yalnız değilsiniz bende evlilik teklifi almadim
Masalmomm nişanlıyken evlilik teklifi alma saçmalığı yaşamıştık zaten olan olmuş hep görücü usulu evlenmekten😂yinede içime dert olmasin diye etmişti eşim şatafatlı bir şey yok bi gün buluşmuştuk kalpli güllerin oldugu bir kutunun icine yüzük koymustu bu kadar 😂
Bizde dogumgunleri bütün aile toplanır öyle kutlanır . O gün eşimde gelmişti . Doğumgunumdu . .Herkesin içinde teklif etti. Ben abartı hiç bir şeyi sevmiyorum . Bu bile fazlaydı benim için ama çok güzeldi ve iyi cesaretti 😂
Masalmomm kadiköyde en üst kat teraslı olan cok güzel bir kafe vardı bütün arkadasları toplamıs oraya heryeri süslemisledi mumlar balonlar resimlerimiz cok güzeldi ve hayallerimdeki gibiydi 🥰
Cicilibicili gene düşünmüş biseyler 😂
Lelele9696 aa sizinki de güzelmiş 🌸
Masalmomm eşim kemoterapi alirken evlilik teklif etmisti hastanede bende kabul ettimnmm🤩😍
Cikolataligofret Aa öyleyken düşünmüş birde 🌸 bence çok daha anlamlı 😇
Masalmomm evet ebnde onu hic ama hic birakmicagima soz verdim😍😍😍
Cikolataligofret Allah ayırmasın 🌸 eşinizin durumu nasıl peki şimdi umarım eski sağlığına kavuşmuştur
Masalmomm evet cok iyi bebegim suan tsk edrim canim🤩😍😘
Eşim öyle arabadayken yüzüğü çıkardı teklif etti ben de kabul ettim. Hayatım boyunca da toplumda kalabalık ortamda evlilik teklifi almaktan korkmuştum😂 hiç benlik değil evlilik teklifinin özel olması gerektiğini düşünüyorum. Dediğiniz sayfaya baktım konsept vs çok güzel eşimle romantik bi akşam geçirmek için gitmek isterdim ama evlilik teklifi nooo🤷🏻♀️
Birlikte iş arkadaşının nikahına gitmiştik tam nikah kıyıldı alkışlarken, bana eğildi artık bizde kısa zamanda evlensek ya len evlen benimle dedi 🙄 o an ben o kullandığı lenn kelimesine takılmıştım sinir oldumu anladı arabaya gidene kadar hiç konuşmadım, tam arabaya binicem bagajdan bişey istedi , sanki kendi alamıyo bana emrediyo bide diye söylenerek gittim 🤭 bagajı açar açmaz hakan altunun teklif ediyorum şarkısını duymaya başladım, bagajada gül yaprakları serpmiş çiçek buketinle yüzük kutusu duruyodu 🤭 içimden ne odun adam diye soylenip duruyodum diye sonra utanmistim🤭🤭
Annesivekizi bende kalabalıkta olması taraftarı değilim ya kesinlikle özel olmalı 🧚