Evlilik teklifiniz
- Düzenlendi
Masalmomm biz aynı sınıftaydık defalarca kez defterin telinden yüzük yaptı ciddiye almıyodum sonradan sınıfın onunde yine defterin telinden yüzükle teklif etmişti ciddiyim diye .sonra üstünden gecti okul bitti ben o teklifi kabul etmiştim yani benim için yeterliydi ama okulda tanıstık diye bulustuk beni okula goturdu böyle gezdik anılarımızın oldugu yerlere gittik cok güzeldi sonra fotolarımızı getirmişti hazırlamıştı sınıftan bazı arkadaşlarımızı toplamıştı. tekrardan güzel bir teklif etti .bu sefer gerçek bir yüzükle 😂sınıf hazırlanmıştı arkadaşlarımız anılar falan benim için asırı güzeldi.bazı ogretmenlerin gıcıklığı dısında ona ragmen güzeldi💍
Masalmomm kafede etmişti. Adımızın baş harfleri olan pasta yaptırmıştı. Masa süslemişti balonlar mumlar falan. Haberim yoktu kahve içelim dediler ablası kardeşi benim ablam vardı biz sonradan girdik. Garson gül verdi bitane ilk korktum bu adam niye gül veriyor diye 😆sonra herkes elinde telefon alkış olunca anladım. Diz çöktü teklif etti sarıldık falan öyle 🥰güzeldi
Masalmomm eşim başka şehirde çalıştığı için göremiyorduk birbirimizi. Bende başka şehirde çalışıyordum bana bi kutu geldi. Içinde telefon ve ilk çekildiğimiz fotoğrafı ışıltılı bi duvar süsü yapmış. Küçük bi kutu varďı bide açtığımda içinden tektaş yüzük çıktı. Benimle evlenirmisin meleğim yaziyodu. Çok hoşuma gitmişti bende parmağıma takıp evet cevabını yazarak fotosunu whatsaptan eşime yollamıştım uzaktaydık ama beni mutlu etmesini biliyordu.iyikim❤
Biz ilk görüşmemizden beri evlilik niyetiyle tanıştığımız için evlenme teklifi durumu olmadı. Teklif sayılmaz ama biz yüzük takmıştık ailelerimizi tanıştırmadan önce. Ama dünyanın en tuhaf anısı olabilir 😄Bir mekana gitmiştik, ben lavaboya ellerimi yıkamaya gittim. Döndüğümde çantamın kenarında bir yüzük vardı. Eşim çok çekingen biridir, toplum içinde teklif etmeyi geçtim o zamanlar sessizce bile edemezdi yani utanırdı. Bende yüzüğü elime aldım ama biri düşürmüş sanıyorum hani, “kimin ki, bir garson çağırıp verelim kasaya sahibi gelir sorar belki” diyorum. Eşim de gözümün içine bakıyor. “Sahibi buldu işte yüzüğünü” diyor. Hiç yüzüğün içini okumak da gelmiyor aklıma. Birde papatya sevdiğimi bilir, bir buket çiçek almıştı. Yüzüğü takana kadar nasıl sakladıysa. Baya gülmüştük, “masanın altından mı uzatayım elimi bu kadar gizli bir teklif görmedim, istersen söyleyelim ışıkları da kapatsınlar” demiştim 😄 Sonra çok güzel şeyler konuştu geleceğimize yönelik gözlerim doldu öyle olunca tekrar güldürmeye çalıştı takmıştık yüzüklerimizi. Zaten hayatımızın çoğu ciddi anında bile pek ciddi olduğumuz söylenemezdi çokca gülüp, çokca konuşup afiyetle yemeğimizi yemiştik. Allah’tan yemeğin içine koymamıştı yutar mutardım iyice unutulmaz bir gün halini alır 😄 velhasıl hiç böyle hayal etmemiştim, ama evladıma gülerek anlatacağım bir anı oldu ☺
zarifhanim yaaa çok güzelmiş sizinkide 😇 bencede çok güzel anlatılacak bı anı kalmış. Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın dilerim hepte böyle devam eder 🌾
Masalmomm Aminn çok sağolun ☺❤
Masalmomm çok güzel bir masa hazırlayıp beni evine yemeğe çağırdı şarap içmiştik masa güller ve gül gibi yaprakları ile doluydu, duvarda heryerde benim resimlerim vardı ve içeri girerken duvarda çok güzel şiirler yazmıştı. Çok güzel bir ortam hazırlamıştı yemepimşzş yendikten sonra çok güzel bir konuşma ile diz çöküp eclenöe teklşdş edip ağlamıştı sarılıp 🥰🥰🥰 Kurban olduğum 🤲 içim çok garip oldu bak şimdi yazarken😔 çok seviyorum eşimi Allah kimsenin birliğini huzurunu bozacak kişiler ve olaylarla karşılaştırmasın inşallah 🤲🤲🤲