Kızlar acil fikrinize ihtifacim var
Ben kendi doğum günümde kürtaj oldum eylul8de simdi hamile kalmak istiyorum ama olmuyor adetimin 8ci gununden soğan kürü ve havuç incir kurune başladım fikirlerinizi almak istiyorum siz bu süreçte naptiniz
35gunde bir adet goruyorum geçen ay 15agustosta oldum
Hamile kalamama
Kızlar bakarmisiniz?rica etsem moralım bozuk
2 günde bir ilişki ye gir adetin duzensizse ilişkiden yarım saat sonra da kalkma ayağını dik kaldır
Aksiz ben de ne denediysem olmadı artık haftaya bebek istemi için gideceğiz 2 gün gecikti diye heveslenmiştim ama adet oldum 😪
Aksiz canım bunu la. İlgi Bi post vardı ama unuttum klomen ve bidaha bişey vardı unuttum adını. Catlama iğnesi yani denesen
Papatyagelin01 Kiyamam😔
Aksiz 😪😪 bir ilaç veriyormuş doktor bakalım hayırlısı eltim doğuracak herkes üzerime geliyor kediyi bırak bebek yapın yapın bebek bebek bebek bunaldım
Papatyagelin01 Cok zor anlıyorum seni
Daha çok yeni kürtaj olmuşsunuz doktorlar 3 ay korunma öneriyor rahminizin toparlanması lazım çok acele etmeyin bence
Papatyagelin01 klomen dir ilacın adı galiba bnde kullandım.
Amedli hiç bilmiyorum canım ismini folik asit kullanıyorum şu an bakalım ne ilaç verecek
Aksiz ben sizin gibi test yapıyordum. 1,5 senelik evliydik. Yeniyiz ama yaşım 27 idi ve kistim vardı yumurtalığımıda bitirmişti ameliyat oldum sağ yumurtalığım alınmıştı evlendikten 2 ay sonra. Sol yumurtalığım vardı. Doktor sol yumurtalığın iyi hamile kalabilirsin demişti. 1 yıl oldu ameliyat olalı ve hamile kalmak istiyorum artık. Kaynanam tabi korkuyor tek yumurtalık ya 🙄 neyse kaç ay denedimmm olmadı olmadı olmadı artık eşimde mi bi sorun var die düşündük onuda götürdük testislerine baktı testler derken vs oda sağlıklı. Neyse instağramda ovülasyon satan bi abla ile tanıştım. Ebru abla. O bana çok yardımcı oldu. Yumurtlama dönemlerini belirliyor. Neyse 3 ay yumurtlamama baktım yumurtluyorum çatlıyor derken 5 günü değerlendiriyoruz tabi beynim hamileliğe odanklandığı için çok stres yapıyorum çokk. 3 ay ovülasyon ile denedim olmadı. Bu arada stres yapmamak çok önemliymiş cidden. Sonra eşim askere gidecek. Dedikk amannn neyse askerden sonra yaparız dedik aklımızdan çıkarttık gebeliği. Kaynanamgil gelecek elimde de 3 tane ovülasyon kalmıştı 😃 bi denim dedim anam bi baktım yumurtluyom. Kaynanamgil geldi sadece 2 gün değerlendirdik kaynanamgil olduğu için çok yapamadık utangaçlığımızdan sadece 2 güncük dedik o 2 gün ile olmaz boşver leyla askerlikten sonra dedim 😃 memleketimize gittik adanaya. Eşimi yolcu ettikk. Bi hafta sonra habire kaynanam ile ekşili turp yiyioruz 😅 ama bilmiyorum bişi kondurmuyorum yani sonra bi uyumalar bi halsizlik vs adetim 4 gün gecikti eltim ile paylaştım tabi. 5-6-7 gün derken artık dedim bi test yapim. Ama hala umutlanmıyorum 😃 aaa bi test yaptım hamileyimmm. Oğlum 4 haftalık olmuş haberim yok 😆😆
(((kızlar hamilelik istiyorsanız stres sıkıntı yapmicaksınız cidden gebeliği çok engelliyor geciktiriyor cidden)) 😘🌸❤️
Aksiz 2,5 sene sebepsiz infertiliteden bebeğimiz olmadı.
Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama iki ay tutmadı. Bebeğimin tuttuğu ay kendim incir kürü, eşime keçiboynuzu kürü, igde macunhane sayfasından macun aldım, ve de 41 Meryem suresi okudum her gün 1 tane olmak üzere.( İnancınız ne bilmiyorum inanmıyorsanız son maddeyi es geçin ☺️)