FantastikLadyy bende surda duruyim ne kadar yapmasakda whahsh
Pozisyon
Az da ben şurda duruyum😂
Her kesin mi pozisyon sorunu var 😂😂 peridenin yarısı ben de burda durayım yazdı 😂😂
Vala yazan olsa güzel olur tabiki 😀
FantastikLadyy hepsını denediniz mi ?? brova helal olsun🥰🤣
bitterdelisi24 denemişiz gerçekten 🙈😀interneten bakınca hepsini denemişiz 😅
FantastikLadyy ne guzel ya biz topu topu ıkı hadi bilemedin üçtür 🤣🤣🤣
FantastikLadyy gözünü kapat parmağını birine koy hangisi denk gelirse ya da bi kağıda numaraları yazıp katlayın sonra seçin hepsini denediyseniz farklılığı bu şekilde yapın :) [upl-image-preview url=//i.imgur.com/W35WOId.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/lDVXz1m.jpeg]
- Düzenlendi
MarieLaforet mantıklı olabilir ☺️
MarieLaforet 13 fenaaa o pozisyonda hamile kaldım 😂😂 buradan herkesi uyarmış olayım 😂
istebunlarhepseks 20 klasik ama bende korunduğımuz halde 2. Oğluma öyle hamile kaldım 🥲🥲
MarieLaforet 4 ay önce doğum yaptım bu aralar Yusuf yusufum 😆nolur nolmqz çok korkuyorum tedirginim
istebunlarhepseks Bu pozisyonlarda ben hareket edemiyrm o yüzden kısıtlı şeyler yapiyrz sorun bizde mi yoksa hareket şartmi gerçekten merak ettim
istebunlarhepseks korunmanıza rağmenmi 🤦🏻♀️
FantastikLadyy aşağıdaki resimde 100 pozisyon var. Hepsini yaptın mı harbiden djdjjd
Kadının kucakta oldukları hariç oda daha eski kiloma gelemediğim içindir daha doğumdan sonra 🙈😀
3 numarayı eşim istemişti bir ara ama ben o şekilde duramayacağımı düşünüp vazgeçtim, püf noktası ne acaba yani kontrol etmek çok zor geliyor bana, çünkü tam dik konumda olduğu için üzerine oturmak ağrı yapıyor mu ilişkide yada sonrasında?