Ozge49595 E_heralde ben sırf merak ettiğimden oyle yazdım çünkü bizim tek bildigimiz pozisyon misyoner esim asla başka pozisyon yapmaz bilmediğim için okuyacam
MarieLaforet FantastikLadyy gözünü kapat parmağını birine koy hangisi denk gelirse ya da bi kağıda numaraları yazıp katlayın sonra seçin hepsini denediyseniz farklılığı bu şekilde yapın :) [upl-image-preview url=//i.imgur.com/W35WOId.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/lDVXz1m.jpeg]
istebunlarhepseks MarieLaforet 13 fenaaa o pozisyonda hamile kaldım 😂😂 buradan herkesi uyarmış olayım 😂
Benbenim MarieLaforet 4 ay önce doğum yaptım bu aralar Yusuf yusufum 😆nolur nolmqz çok korkuyorum tedirginim
_Miniktirtilinannesi_ istebunlarhepseks Bu pozisyonlarda ben hareket edemiyrm o yüzden kısıtlı şeyler yapiyrz sorun bizde mi yoksa hareket şartmi gerçekten merak ettim
istebunlarhepseks _Miniktirtilinannesi_ şart mı derken canım gebelik için mi diyorsun? Gebelik için şart değil elbette, ama sen de aktif ve hareketli olmak için eşinden destek al. Yani nasıl anlatayım, ben pozisyonun durumuna göre omzundan kollarından neresini bulursam artık 😂😂 asılıp kendimi ona doğru itiyorum. Eşinden tutunarak daha hareketli olabilirsin.
FantastikLadyy Kadının kucakta oldukları hariç oda daha eski kiloma gelemediğim içindir daha doğumdan sonra 🙈😀
hassaskalp 3 numarayı eşim istemişti bir ara ama ben o şekilde duramayacağımı düşünüp vazgeçtim, püf noktası ne acaba yani kontrol etmek çok zor geliyor bana, çünkü tam dik konumda olduğu için üzerine oturmak ağrı yapıyor mu ilişkide yada sonrasında?
Lokumanasi hassaskalp yok be ne acısı. İcinde daha dolu dolu hissediyorsun çok güzel oluyor. Asla canın yannmaz korkma dene. Seviyor erkekler
istebunlarhepseks hassaskalp 3 numarada bir şey yok ki kuzum. Yani denge vesaire gerektiren bir pozisyon değil. Eşin sırt üstü yatıyor sen üstüne çıkıyorsun🤷🏻♀️ yani eğer çok rahatsız hissedersen kendini öne ya da arkaya doğru ver ellerinle destek alarak. Gayet rahat ve zevkli bir pozisyon aslında.