Cikolataligofret Findikannesii bn fincan attigimda hepiniz yorum yapmassaniz hepinize hakkim haramdir😂😂😂
Findikannesii Cikolataligofret kız tövbe de helal et hakkını 😂😂 ben bakmayı bilmiyorum valla bilsem bakardım ama hiç anlamam🙈
Findikannesii seniseviyorum maalesef anne ve babası nefes alma dese almaz öyle bir kocaya sahibim çok şükür🤦♀️😂
seniseviyorum Findikannesii benim kaynanam yok çok şükür ama görümcekler var benim eşimde onların etkisinde kalıyor maalesef
Findikannesii seniseviyorum evet istiyor ama bebeğim 9 aylık şu an küçük olduğu için ertelemek istiyor tabi bende🙈
seniseviyorum Findikannesii ama size ikinci bebek görünüyor benden demesi yakın zamanda hamile kalacaksınız
Findikannesii seniseviyorum sesleri kısılasıcalar🤦♀️🤦♀️😂 hepsini parmağına almış top gibi oynatıyor benim kaynanam a bile diyemezler önünde kocası bile anasına düşkün olduğu kadar bana da düşkün olsa keşke🤷♀️😂
seniseviyorum Findikannesii haklısın canım benim iyiki aileleri var o zaman evlenmeselermiş hiç ailelerinin yanında kalsalar mış
seniseviyorum Findikannesii vallahi ben gördüğümü söyledim demedi deme en yakın zamanda hamile kalacaksınız ve benim dediklerim çıkar bak görürsün 🤣
Findikannesii seniseviyorum ahahah teşekkür ederim canımm🥰 ne diyelim hayırlısı olsun ama ben daha dikkatli olayım😂
annecik123 seniseviyorum yaa çok teşekkür ederim çok tatlısın ne zaman atayım acaba sen ne zaman dersen müsait olursan o zaman atatım ben😊
seniseviyorum Serap02 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/jre1ILH.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/y3FRnBb.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/4cDWf8n.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/RFBmCb3.jpeg]