seniseviyorum Findikannesii vallahi ben gördüğümü söyledim demedi deme en yakın zamanda hamile kalacaksınız ve benim dediklerim çıkar bak görürsün 🤣
seniseviyorum Findikannesii haklısın canım benim iyiki aileleri var o zaman evlenmeselermiş hiç ailelerinin yanında kalsalar mış
Findikannesii seniseviyorum ahahah teşekkür ederim canımm🥰 ne diyelim hayırlısı olsun ama ben daha dikkatli olayım😂
annecik123 seniseviyorum yaa çok teşekkür ederim çok tatlısın ne zaman atayım acaba sen ne zaman dersen müsait olursan o zaman atatım ben😊
seniseviyorum Serap02 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/jre1ILH.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/y3FRnBb.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/4cDWf8n.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/RFBmCb3.jpeg]
Serap02 Yakın bir zamanda agladiginizi görüyorum birşeyi çok istiyorsunuz ama muyor çok dertli siniz bu aralar iciniz çok kararmis
seniseviyorum Serap02 evet canım ruh halim çok degişik bir aglıyorum bir sinirli oluyorum bir mutlu oluyorum
Serap02 Sırtınıza yük olarak gördüğünüz birileri var çok haklısınız baya yük olmuş size atsanatilmaz satsan satılmaz gibi biri bu
Serap02 Bir bayan görüyorum hakkınızda iyi konuşmuyor birilerine bir erkeğe daha doğrusu ama erkek sizi savunuyor içi size karşı temiz bu sizin dedikodunuzu yapan açık uzun boylu zayıf biri orta boydan biraz kısa bir erkeğe kotuluyor sizi
Serap02 Eşinizle tartıştıniz yada tartisicaksiniz eşiniz kendni bazı konularda haksız olsa bile bastırarak haklı cikariyor
Serap02 Bence biraz sağdan soldan gelen laflari bir kenara bırakmaya çalışın çünkü üstünde durdukça zarar gören ve girecek olan siz oluyorsunuz benden bu kadar canım 🌺
seniseviyorum Serap02 teşekkür ederim canım hepsi doğru ikinci bebek istiyorum geçen ay hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı maalesef eşimle tartışma yaşadık evet eşim her konuda kendini haklı çıkarıyor