Findikannesii seniseviyorum maalesef anne ve babası nefes alma dese almaz öyle bir kocaya sahibim çok şükür🤦♀️😂
seniseviyorum Findikannesii benim kaynanam yok çok şükür ama görümcekler var benim eşimde onların etkisinde kalıyor maalesef
Findikannesii seniseviyorum evet istiyor ama bebeğim 9 aylık şu an küçük olduğu için ertelemek istiyor tabi bende🙈
seniseviyorum Findikannesii ama size ikinci bebek görünüyor benden demesi yakın zamanda hamile kalacaksınız
Findikannesii Cikolataligofret kız tövbe de helal et hakkını 😂😂 ben bakmayı bilmiyorum valla bilsem bakardım ama hiç anlamam🙈
Findikannesii seniseviyorum sesleri kısılasıcalar🤦♀️🤦♀️😂 hepsini parmağına almış top gibi oynatıyor benim kaynanam a bile diyemezler önünde kocası bile anasına düşkün olduğu kadar bana da düşkün olsa keşke🤷♀️😂
seniseviyorum Findikannesii haklısın canım benim iyiki aileleri var o zaman evlenmeselermiş hiç ailelerinin yanında kalsalar mış
seniseviyorum Findikannesii vallahi ben gördüğümü söyledim demedi deme en yakın zamanda hamile kalacaksınız ve benim dediklerim çıkar bak görürsün 🤣
Findikannesii seniseviyorum ahahah teşekkür ederim canımm🥰 ne diyelim hayırlısı olsun ama ben daha dikkatli olayım😂
annecik123 seniseviyorum yaa çok teşekkür ederim çok tatlısın ne zaman atayım acaba sen ne zaman dersen müsait olursan o zaman atatım ben😊
seniseviyorum Serap02 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/jre1ILH.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/y3FRnBb.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/4cDWf8n.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/RFBmCb3.jpeg]
Serap02 Yakın bir zamanda agladiginizi görüyorum birşeyi çok istiyorsunuz ama muyor çok dertli siniz bu aralar iciniz çok kararmis
seniseviyorum Serap02 evet canım ruh halim çok degişik bir aglıyorum bir sinirli oluyorum bir mutlu oluyorum