Hayat_ Feratlarvekopeklergiremezz soyle dusun mutsuz bir evlilik geçirmişsin ve bosanmissin cok sukur ama evli bir insan olduğunu bilerek onunla bir yola.cikarsan bugun karisini seninle aldatan yarin senide baskasiyla aldatir bu yönden bak ve kimsenin yuvasını bozma derim Allahin tezazisi var ve ah alirsin hic kurtuluşun olmaz. Isi birakip o adami engelle ve birdaha hic muhattap olma derim kimsenin yuvasini yikma lütfen yaptığın zaten hic hos değil mantikli dusunmen cok iyi olmus
bitterdelisi24 Emosh merhabalar 🥰😍 elimde değil inanki.. annemde aldatıldı ne cektımızı allah bilir.. kadın babamın evli oldugunu bile bile bırakmadı peşini babamda suclu kadında.. onlar yedi ıctı gezdı olan bize oldu
Arasemir11 bitterdelisi24 üzülüyorum gerçekten her yıkılan yuvanın altında başka kadın çıkıyor ve bu benm canımı çok sıkıyor bide coqu kişi buna aşk diyor neyin aşkı ya ewli barklısınız neyin aşkı oluyor 🤦♀️
bitterdelisi24 Emosh annem aldatımasaydıda gene tepkım bu olurdu sanırım. cunku mılyonlarca erkek var hepsı aynı zaten niye illa evli olan 🤦🏻♀️
bitterdelisi24 Arasemir11 aşkı agızlarına alıp pisletiyorlar bence ask boyle bısey olamaz ki. erkekde kadında valla yapanları anlamıyorm ruh hastaları
Arasemir11 bitterdelisi24 Allah onları bildiqi gibi yapsın söylenecek çok şey war ama aqzımı bozmak istemiyorum öyleleri için
bitterdelisi24 Emosh kesinlikle kendide soylemiş zaten saglıklı dusunemedını gitsin tedavi olsun da bari baska ınsanların canı yanmasın 🥰🤣
2minikmucize Feratlarvekopeklergiremezz adam evli ne mutluluğu aldatan erkekler karımı sevmiyorum birlikte olmuyoruz derler ama hergün o kadının koynunda kendinden geçerler bizzat yakın çevremde şahidim mutlu bir evliliği var ama ikinci kadına tam tersini söyleyen gördü bu gözler o yüzden pekte inanma.yuva yıkacaksın mutlu mu olacaksın sence ah be cnm kendine göre birini bul yazık değil mi sana böyle şeylerle uğraşmaya değmez inanki değmez sen mutsuzsun ve o kadınıda mutsuz etmeye hakkın yok aşk okadar basit bir şey değil malesef senin yaşadığın ikinci kadın olmak ve razı gelmek
Tecrubekonusuyor Feratlarvekopeklergiremezz bana baştan beri hiç inandırıcı gelmiyorsunuz sadece doğru olan psikolojiniz bozuk, bence dikkat çekmeye çalışıyorsunuz burda vakit geçsin oyalanın bence tamda yapmak istediğiniz bu
Yaman Feratlarvekopeklergiremezz Umarim söylediklerinde ciddisindir bu dediklerini yaparsın. Yuva yıkanın yuvası olmaz uzaklasman yapman gereken en doğru hareket.
[silindi] Arkadaş kendine eğlence arıyor galiba post açıp saçma sapan şeyler yazıp cevap bile yazmıyor alay ediyor amacı sinir etmek tepki alacak konuyu güzel düşünmüşsün tebrikler 🤝 cevap yazarak zamanımdan gitti ama nasıl bi işsizsin merakta etmedim değil
tugce_byr Feratlarvekopeklergiremezz Sizi baştan beridir ne linçledim nede kınadım Rabbim ile kulunun arasına giremem size yazdığım tek şey silkelenin ve kendinize gelin di öylede olmuş Rabbim seçtiğiniz bu yolda yar ve yardımcınız olsun yeriniz de olmadan kimse yaşadıklarınızı bilemez dışardan sallamak en kolayı.